Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdsxz

Kiedy soli się rosół ???

Polecane posty

Gość xdsxz

Na początku gotowania jak woda jest zimna czy w trakcie po zdjęciu szumowin???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cegla1998
na jakim mięsie gotujesz.?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość xdsxz
drób (korpus) i odrobina wołowiny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość xdsxz
Nikt nie doradzi ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja na końcu sypię sól i wyłączam rosół dodaję trochę vegety jak dorzucam warzywa rosół gotuje się na kurze, a nie na brojlerach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość xdsxz
ktoś jeszcze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cegla1998
jak na samym drobiu to od razu jak z wolowina to po jakiejs godzinie gotowania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taka_jedna_jedyna
ja zawsze solę na samym końcu tak na 5-10 min przed wyłączeniem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×