Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowymoralista

JAK ZERWAĆ Z DZIEWCZYNĄ?

Polecane posty

Gość problemowymoralista

Cześć, Jesteśmy ze sobą już 2 lata. Ona mnie badzo kocha i chce być ze mną. Natomiast ja już nie chce z nią być, jakby nic do niej już nie czuje, jakby się wypaliłą moja miłośc do niej... i jak to zrobić żeby z klasą zerwać z nią? żeby przyjeła to jak najłagodniej?

zwyczajnie jej powiedz ze jej juz nie kochasz i chcesz sie z nia rozstac im bardziej rzeczowo utniesz znajomosc tym latwiej bedzie jej sie z tym pogodzic

samo zrywanie nie jest miłe więc nie licz że będzie zadowolona i po latach powie oj ten to ładnie ze mną zerwał bądź szczery i powiedz jej co czujesz i tyle tylko nie kłam bo to donikąd nie prowadzi

Gość problemowymoralista
ehh poprostu trduno i ciężko to zrobić... ona prawie nikogo nie ma w mieście...tzn nie zna nikogo komu mogłaby sie wyżalić... i tam mnie kocha bardzo...ale ostatnio bardzo psuje się miedzu nami..

Gość nie okłamuj mnie już więcej
tak będzie najłagodniej nie obiecuj przyjaźni, wyparuj.

Gość roan88898
Jak z nia zerwac? Najnormalniej w swiecie powiedz jej ze juz nie kochasz. A co ci takiego zrobila? Masz kogos nowego ?

Gość renkinnns
dlaczego chcesz z nia zerwac?

Gość problemowymoralista
nie nie mam nikgo innego... jestem dość nieśmiały i trudno mi jest zapoznać nową kobiete... poprostu czuje, że się coś wypalilo, że jakby nic do niej nie czuje już... nie myśle o niej... tylko nie wiem jak ona to przeżyje, nie ma tu nikogo, jest wrażliwa i bardzo uczuciowa...ehh

Gość problemowymoralista
boję sie tez że coś sobie zrobi... 2 tyg temu jak sie poklocilismy to strasznie płakała...

Gość eeeeeeeaaaaaaa
jakos to przezyje, pod warunkiem ze zrobisz to jak najszybciej.Ile jeszcze masz zamiar ja oklamywac i przetrzymywac? Rozumiem ze jestes z nia do czasu az nie zjawi sie kolejna panienka?

Gość bigosinski
Jesteś z nią z litości?

Gość problemowymoralista
nie nie jestem z nią z litości ehhh gdybybym ją później poznał tak w wieku 26 27 lat to bym się z nią ozenił, super materiał na żone ale nie, nie jesetm taki że musze poznać nową kobiete, żeby zerwać z nią...żeby nie być sam... bo ja lubie być sam, niezależny, wolny...

Gość problemowymoralista
up