Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klient biedronki eksperymental

Biedronka traktuje klienta jak chama niedouczonego

Polecane posty

1. klient wszystko wazy sam , szykuje sam , nie ma mozliwosci kogos sie spytac udzielic informacji gdyz z chamem sie nie rozmawia 2. towar jest na palecie gdyz chamowi polki sa niepotrzebne ,bierze towar prawie z podlogi ,chamowi jest wszystko jedno czy ma ladnie wyeksponowany czy lezy w kartonie, chamowi nawet nie wyjma z kartonu cham ma sobie sam grzebac w pudle 3. cham stoi w kolejce i nikt nie przyjdzie do drugiej kasy bo chamowi to nie przeszkadza 4. towar chamowi szybko skanuje spzredawczyni przy kasie wrecz rzuca nim bo cham ma zaplacic i spierda.....c 5.reklamowek nie bylo nawet przed ekologicznymi przepisami 6.chamowi wystawia sie puste kartony po owocach zamiast wyrzucic cham wyrzuci

w czasie zakupów zaglądam kasjerce pod spódnicę po czym dokonuję na niej zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

nie gardzę również bliskimi kontaktami fizycznymi z ochroniarzami biedronki. umawiamy się na zapleczu na analną penetrację

Gość adsfdfd
W mojej Biedronce czegoś takiego nie ma. Wszystko jest jak najbardziej ok.

Gość autor to przecież
troll z jakiegoś pardona, oneta, sfory itp.

Gość przeceiż to dyskont
więc takie są tam zasady ... niskie ceny min obsługi ... chcesz się czuć dopieszczony udaj się do delikatesów i zapłać 30% więcej, za widok ładnych półek i uśmiechniętej kasjerki :P ...mnie tam palety nie przeszkadzają, a zważyć wole nawet sobie sama towar, bo wezmę tyle ile mi potrzeba, a sprzedawcy zawsze dają więcej np prosisz o 20 dag to dają 25 :O

Gość autor to przecież
możliwe, że to on wkopał się wczoraj na erotycznym i wstydzi się na czarno :)

Gdy kwietniowy deszczyk delikatnie zrasza ogródek sasiada, nadziewam spódnice moje babci i z nieopisana radoscia wybiegam boso, drepcąc po krecich kopcach na jego posesji i recytując donośnie Inwokację

Gość gdfkhgkhgdkdg
co do 2 punktu to zapoznaj sie z definicją dyskontu (czym jest biedronka) ps. wykurrwiaj 🖐️

Gość smarkam i kicham
a u mnie w biedrze obsluga jest bardzo mila ostatnio dostala grosik w prezencie :P

Gość smarkam i kicham
dostalam*

Gość biedronka stawia na klienta
ma swoje wymagania co do pracownikow towaru i ekspozycji, pracownicy maja swoj kodeks pracy i przestrzegaja go bo dzieki pewnemu TAJEMNICZEMU KLIENTOWI jesli dobrze wykonuja swoja prace to dostaje premie co miesiac wiec autorze nie pierdol o niemilych sprzedawcach zenikt nie pomaga ani nie jest uprzejmy bo gowno wiesz chyba ze pomyliles dyskont biedronka z jakims chłamem, a jesli z ciebie taki len smierdzacy ze nie chche ci sie schylic po czipsy to wypierdalaj do deikatesow

rozumiem ze ktos ma malo kasy i jest mu wszystko jedo gdzie kupuje ale jezeli kogos stac by robil zakupy w lepszych warunkach to jest skapcem albo lubi sie ponizac

Gość wyrafinowane smaki
Super to napisales troche wulgarnie ALE PRAWDZIWIE! Polacy mysla ze jak kupuja w biedronce to sa kims lepszym ale prawda jest OKRUTNA jaka to chyba sie domyslacie!

Gość są lepsi w ty sensie że sprytn
niejsi :D bo za to samo płacą mniej .... o to że towar leży w gorszym oświetleniu - kogo to? w domu tego widać nie będzie :P

to samo fajny dowcip cola zamiast 2 l to jest 1,85 l soki to woda orzeszki czarne wody słodzone aspartanianem owoce 2 gatunek male , liche ,niedorodne sa tez markowe produkty np z chemia ale wcale nie lepszych cenach bo markowi producenci pilnuja cen nie nie pozwalaja na domping

Gość franca 4698
orzeszki czarne?? :D pierwsze slysze

Gość a ja kupuję pare rzeczy
- mineralna żywca, jest tańsza niż gdzie indziej - cukier, sól, mąka, masło 82%, mleko w kartonie, puszki - kukurydza, groszek, pomidory pallatio (REWELACYJNE) - nie widać różnicy to po co przepłacać? -herbatki ziołowe rumianek/melisa/mieta po 1zł coś bardzo dobre jak herbapol za 4zł! - jogurty -np. manna delikata 1,49 - to jest smakija za 2,5! ten sam producent/skład/pojemność - pieluchy Dada dla dziecka - najlepsze ze wszystkich i najtańsze -papier toaletowy Melodia -ryby dorady mrożone za 6,9!!!! w rybnym trzeba zapłacić 20zł

Gość gawad
woda z żywca nie jest mineralna tylko źródlana - a to jest duża różnica - kiedyś też się nacięłam

i dokładnie o taką mi chodzi! ja daję ją do gotowania dla dziecka, wody wysoko zmineralizowanej nie można używać w nadmiarze.... jeśli chodzi o takie wody to kupuję jana, albo wielka pieniawę, ale to już w delikatesach :D

Gość wole sojowe
ale zrodlana czytalam jest zdrowsza poniekad. ja tam do biedronki nic nie mam, jest sporo tanich i dobrych produktow. choc sa wyjatki ( odradzam paczkowanego kindziuka) .

Gość gawad
czy zdrowsza to pewnie zależy kto jakie ma potrzeby - jednak to nadal źródlana a nie mineralna - o pojemności (bodajże) 1,75l a nie 2l jak w zwykłych sklepach

Gość harpagann
traktuja ich tak dlatego, ze klientami Biedronki sa glownie niedouczone chamy:)

taaa, bo jak ktoś kupuje w biedronce to tylko tam i nigdzie indziej :D i to miejsce go określa jako człowieka - GŁUPOTA! ....ja kupuję w rożnych miejscach, w biedronce to co moim zdaniem się opłaca i nie widzę w tym nic złego, skoro ktoś oferuje interesujący mnie towar po niższej cenie, to w imię czego mam przepłacać?

1.zawsze jak podejdę i poproszę o pomoc panie lub panów kręcących się po sklepie (pracowników) to każdy z uśmiechem udziela mi pomocy bądź informacji 2.na tym polega to, że w tym sklepie jest tanio, a nawet bardzo tanio za dobrą jakoś (większości produktów), więc jeżeli wolisz płacić za soczek 4 zł zamiast 3zł to polecam napisać do kierownika aby zakupił półki, a w zamian za to wszystko podwyższył np o 20% w cenie 3.u mnie w trzech biedronkach zawsze są otwarte CO NAJMNIEJ 3 kasy na 5 4.pani sprzedawczyni zawsze mnie zagada, uśmiecha się i nigdy nikt nie rzucił żadnym z zakupowanych przeze mnie produktów 5.reklamówki są, były i domniemam, że będą, kiedyś darmowe, a teraz płatne chyba 4gr 6.kartony mi nie przeszkadzają, wręcz pomagają, bo nie muszę brać wózka na małe zakupy, a wszystko mogę sobie nazbierać do kartonika i potem zostawić go przy kasie na miejscu autora zastanowiłabym się nad samym sobą, bo skoro wszystko ci nie pasuje, to chyba z tobą jest coś nie tak, a nie z Bogu ducha winnym sklepem ;)

Gość wole sojowe
tylko wqurwiaja mnie te kasy . w kazdej biedronce w moim miescie zawsze jest czynna 1 kasa. choc wszystkich jest chyba 5. wiecej niz 2 otwarte kasy, nie widzialam

Gość szczęśliwy POlak
co za spierdolony temat :D autor tego wątku chyba jest ćwierćinteligentem :D

Gość urocza czarownicaaa
nie przesadzaj, u mnie w biedronce zawsze byly reklamowki, no teraz sa platne, a te kartony to ludzie prosza zeby im dac, warzywa itp wole sama sobie wazyc wtedy mam teyle ile chce a tak wogole to mieszkam w uk i tam wiele obsluga w supermarkecie sie nierozni, tez sama sobie waze itp. tylko przy kasie mam zadarmo reklamowki

Gość kaRinKa_
przesadzasz - zauważ na jaki "target" jest nastawiony ten market- ile ludzi się przewija przez ten sklep, jakie są w nim ceny, jak wygląda praca ludzi tam zatrudnionych - naprawdę nie płacą im najniższej krajowej za siedzenie na tyłku - to ci wyjdzie dlaczego nie podbiega do ciebie osobisty doradca klienta te wagi nie są skomplikowane w obsłudze, z tą chamską obsługą to też przesadzasz minus wielki to zgodzę się z tym że tylko jedna kasa jest obsługiwana (ale w innych "realach" większość kas jest też przecież nieczynna )