Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tthth

Dobre tabletki na odchudzanie!!:):)?????

Polecane posty

Gość tthth

Znacie może jakies dobre,tanie i wypróbowane tabletki spalające tłuszcz??Nie myślcie ze jestem jakims atam tlusciocham ktoremu sie nie chce ruszac,bo jestem mloda i sredniej wagi ale mam problem z tluszczem na nogach i biodrach,dużo cwiczę ale to nic mi nie daje..więc znacie moze jakieś dobre tabletki,tylko takie zeby zolodka nie niszczyly??

Gość lui vitouuuu
to po co się tłumaczysz leniwa macioro?

Gość serio dalas za te kurtke
znam dobre ale nie tanie, ale... skuteczne.

Gość tthth
a znacie jakiś specjalnie napój ,z specjalnie dobranymi warzywami czy owocami ktory tez bedzie spalał tłuszcz,albo macie jakies porady np. co robic przed lub po cwiczeniach by tluszcz sie spalał???

Gość aa.
tluszcz zaczyna sie spalac dopiero po 30 minutach cwiczen. a oprocz cwiczen trzeba odpowiednia diete trzymac. same cwiczenia nie wystarcza.

Gość gdfdfdfd
Skoro cwiczysz i nie chuniesz to moze masz taka budowe i nic sie z tym nie da zrobic. Tabletki na odchudzanie zawsze maja jakies nieprzyjemne skutki uboczne, lepiej nie stosowac.

Gość elita Polska
Bieg, ruch , mniej jedz i nie potrzeba zadnych tabletek ! A ty myslisz ze bedziesz zarla i pila tabletki to schudniesz troche samozaparcia i efekty przyjda same Nie ma cud tabletek!

meridia ale strasznie wyniszcza organizm. od kilku lat wycofano jej sprzedaż w pl.

Gość Fafryśka
Ja od 1.5 tyg biore Thermo speed extrem:) dobry spalacz dla osob cwiczących:P w tym czasie zeszło ponad 2 kg... nie sa drogie

Gość Bożena spod piontki
Problemy...

Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM i itp. TO TOKSYCZNE CHIŃSKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość gość
jeśli bezpieczne to tylko slimcea

Gość Effffcia
Spalacze tłuszczów są raczej średnio zdrowe. Ostatnio nawet pare afer było, o to że one spalają wszystkie tkanki. Od tego czasu stawiam tylko na te naturalne suplementy(nie tylko odchudzające, ale też witaminy i minerały). Z odchudzajacych stosowałam slimcea jak koleżanka wyżej. Bardzo zadowolona.

Gość gość
jedyne i na szczęście ostatnie bo już mi to nie jest potrzebne;) stosowałam slimcea, i żadnych niepożądanych działań nie uświadczyłam:)

Gość gość
Prawda jest taka że simcea jest bardzo skuteczna, mi wystarczyły 3 miesiące z nią, dietą i ćwiczeniami aby schudnąć 11 kilogramów

Gość Rebkuś
Moim zdaniem slimcea jest bardzo skuteczna, korzystała z niej i jestem bardzo zadowolona z efektów jakie mi przynisła

Gość gość
Jeżeli chodzi o supleemnt na odchudzanie to wybrałam slimcea z jednego powodu, moja znajoma ją brała i schudła, więcmiałam stu procentową pewność że ten suplement działa

Gość gość
Dobre tabletki na odchudzanie hmmm... ja stosowałam slimcea i na mnie była skuteczna bo w 3 miesiące schudłam 11 kilogramów

Gość gość
Tabletki to jak najbardziej dobry pomysł o ile bierzemy pod uwagę fakt że same na nas nie zadziałają i rozglądamy sie za suplentem ja na ten przykład stosowałam slimce i to był strzal w dziesiatke

Gość gość
Dokładnie zgadzam się z wypowiedzią wyżej

Gość Aleksa76
Mam zaufanie do tabletek slimcea, skończyłam już jedną 3 miesięczną kuracje tymi tabletkami i schudłam na niej 9 kilogramów, teraz mineło 5 miesięcy od jej zakończenia i nie mam żadnych efketów ubocznych, zamierzam ponowić kurację bo mam jeszcze jakieś 10 kg nadwagi

Gość gość
znam dwie najlepsze i skuteczne nazywaja sie MZ i RUCH

Gość patrykk25
a po co wam tabletki? nie lepiej jakaś dobra dieta i porządny trening chociaż by w domu? jak chcecie to tutaj macie http://metasport.pl/ fajne zestawy treningowe :) i niekoniecznie trzeba za nie płacić :)

Gość patrykk25
a po co wam tabletki? nie lepiej jakaś dobra dieta i porządny trening chociaż by w domu? jak chcecie to tutaj macie http://metasport.pl/ fajne zestawy treningowe :) i niekoniecznie trzeba za nie płacić :)

Gość gość
Po dużo tabletki, ja gdyby nie slimce napwno bym tyle nie schudła, zawdzięczam jej bardzo dużo

Gość go si ka
Od nowego roku stosuje suplement diety Slimcea i jestem na diecie 1000kcal jak na razie 1,5 kg mniej w tydzień jupi!

Gość gość
stosowałam wiele środków z różnym rezultatem. Skupiałam się tylko na tych które mają naturalny skład. Nie chciałam się truć żadną chemią. Testowanie różnych środków trwało parę miesięcy. Większość z nich konsultowałam z lekarzem znajomym aby przypadkiem nie stosować czegoś co może zaszkodzić. Jak już wspomniałam jedne były skuteczne inne nie, były zatem plusy i minusy. Ogólnie najlepszym rozwiązaniem według mnie są tabletki Slimcea ponieważ: odczuwamy uczucie sytości już po kilku dniach stosowania. Nie jest jednak tak że się głodzimy. Zwyczajnie głód odczuwamy w momencie kiedy organizm tego potrzebuje. Slimcea zatem HAMUJE POPĘD DO JEDZENIA SŁODYCZY oraz PODJADANIA. Już sama ta kwestia była dla mnie bardzo zadowalająca. Przy zastosowaniu Slimcea przy mojej indywidualnie opracowanej diecie miałam znacznie większy spadek wagi niż bez suplementacji. Mogłąbym pisać dalej o Slimcea ale to starczy aby polecić ten produkt.

Gość gość
Na 100% w www.swiatsupli.pl nie kombinują z etykietami suplementów i z terminami ważności odżywek. Możesz od nich brać w ciemno preparaty. Praktycznie pełna informacja o danym suplemencie jest na ich stronie sklepu, więc to przy okazji spora baza wiedzy o produktach spotykanych w branży.

Gość gość
Miałem objawy zapalenia żołądka i sporo problemów z trawieniem. Pomogła amla (agrest indyjski) i gorzka pomarańcza. Najwyższe stężenie tych składników jest w Amla Slim Max. Brałem ten suplement przez 3 miesiące. Przed zastosowaniem robiłem badania krwi i po (w taki sposób sprawdzam efektywność). Lepszych wyników krwi w życiu nie miałem. Amla w Polsce w standardowej postaci praktycznie nie występuje. Sproszkowany owoc ma wszystkie składniki odżywcze, więc w suplemencie jak najbardziej się sprawdza.