Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnaprzesada

Karmienie piersią w miejscu publicznym

Polecane posty

Gość totalnaprzesada

Ostatnio na moim wydziale jedna ze studentek karmiła przy wejściu głównym swoje dziecko- wystawiła na wierzch swoją pierś niczym się nie krępując....dla mnie było to niesmaczne!!! Skoro 5 metrów od niej znajdowała się toaleta!!!

Gość totalnaprzesada
złapałam ją za nogi, leżąc na podłodze zrobiłam jej minetke kwicząć przy tym z zachywtu analnego :classic_cool:

Gość ale cieć
gratuluje - spróbuj sobie karmić dziecko piersią w toalecie. Mnie obrzydzają, obrzydliwi kolesie - niestety nie da się ich usunąć z rzeczywistości!!!

Gość ciekawe__
dlaczego wszyscy nie spożywają posiłków w toalecie...

Gość przesada
ale są inne miejsca niż hol główny uczelni wyższej, prawda? a nie centralny punkt uczelni, gdzie każdy przechodzi...

Gość nie pasuje
się nie gap

Gość bułaispóła
A ty swoje kanapki też wsuwasz w kiblu? Zresztą jak ona miałaby w tym kiblu karmic - na stojąco czy siedząc na sraczu?

Gość Lupencja
kobiety wywalające na widok publiczny obrzękła ociekającą mlekiem pierś kojarzącą się z krowim wymieniem - to ekshibicjonistki. Rozumiem - podczas długiej jazdy pociągiem, dyskretnie ZAKRYWAJĄC się - ok. Ale specjalnie w bardzo ludnym miejscu - w galeriach handlowych,restauracjach a nawet na ulicy!!!!! wy - to robicie CELOWO! Was to kręci, zboczone samice. Teraz oczekuję napaści "dojnych" wyzwolonych.

Gość wtakimrazie
smacznego!

Gość bułaispóła
Tak, rzeczywiście. Nie wiem, ile razy ci sie zdarzyło, żeby ktos w twojej obecnosci naprawdę WYWALIŁ cycka - w galerii, w restauracji, na ulicy. Bo ja takiego widoku doswiadczyłam raptem 2 razy. A matek z małymi dziećmi spotyka się codziennie mnóstwo. Sama nie mam przyjemnosci w tym, żeby ktos ogladał moje cycki, staram sie w ogóle nie karmić poza domem, a jak mam gosci, to idę do innego pokoju. Nie żeby nie narażac ich na jakże straszyny widok gołego cycka, bo to mnie mniej wzrusza - ale dla siebie. Bo nie lubię chodzić z golymi częściami ciała, które są uwazane za intymne. Ale jak akurat zapomnę zabrac butelki z odciagniętym mlekiem, a gdzies jestem i młoda sie rozedrze, bo chce jeść, to co mam zrobic, mam jej WYTŁUMACZYĆ, że nie teraz? Siadam gdzieś w jakimś ustronnym miejscu, jak akurat sie da takie na szybko znaleźć, przykrywam sie jakąś kurtką, chustką czy czymś i jazda. Nie wiem, gdzie to sie tak widuje te WYWALONE cycki