Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Co jest wazniejsze? Twarz czy cialo?

Polecane posty

Gość gość
Jesli twarz ladna to za 50 lat tez bedzie.

Gość blanabal
Jestem kobietą z przeciętną twarzą i przeciętnym ciałem i mam powodzenie nawet, nawet. Wydaje mi się, że są elementy decydujące jak np. ładne oczy, ładne usta, jeśli któraś ma jedno z dwojga, a resztę twarzy brzydką to i tak będzie miała powodzenie. Tak samo z ciałem, jeśli kobieta ma np wąską talię to zawsze będzie miała jakieś powodzenie, tak samo z biustem, duży biust i reszta niezgrabna to lepiej niż deska i reszta średnio-zgrabna. U mnie u facetów liczy się twarz na stopniu-nie może straszyć, bardziej Ciało, nie może być chuderlak, ani tym bardziej niski chuderlak, sam niski mi nie przeszkadza, mam 170 to śmiesznie to nie wygląda. Ale ciało musi być w miarę zadbane, może mieć lekki brzuszek, może nie być zbyt umięśniony, ale jakoś to musi wyglądać. Ja też jak modelka nie wyglądam, ale trzymam się normy i formy.

Gość gość
Nie robilam rankingu wg. wygladu twarzy i ciala. to z kim wy sie zwiazujecie? Skoro wyglad ma najwieksze znaczenie? znam wielu przystojnych mezczyzn, a z charakteru to chamy, prostaki. mialam w zyciu 3 facetow i kazdy wygladal inaczej: -pierwszy byl strasznie wysoki -190, chudy i mama sie za mnie smiala, ze szpetny :P Ale za to nadrabial charakterem i byla chemia, a to wystarczy, -drugi mial 180, cialo raczej niezadbane, tzn. nie byl umiesniony, gruby tez nie i co? Chemia niesamowita. z twarzy byl przecietny, -trzeci, moj maz, za mlodu mial straszne branie-swietne cialo, bardzo przystojny byl. w miare uplywu lat przytyl troche, cialo ma bardziej misiowate, rysy twarzy ma nadal piekne, ale widac, ze to juz nie mlodzik, dio tego wlosy na skroniach ma cale juz siwe, a ma 30-stke dopiero-a kocham go najbardziej na swiecie, nie patrze na niedoskonalosci ciala.

Gość gość
Kobieta ma wiecej mozliwosci, zeby sie upiekszyc, wiec to tez powinno byc brane pod uwage ;)

Gość gość
tak zobaczcie na www.elastyczna.pl

Gość gość
Zdecydowanie ciało u kobiety. Choć na mnie zwracają uwagę najczęściej akurat takie z kiepskim ciałem...

Gość gość
Cialo. Jak przytylam ok6 kg. A twarz nie zmienila sie to powodzenie spadlo...

Gość gość
Zdecydowanie twarz, sylwetka ma drugorzędne znaczenie. Może być o sylwetce V sylwetce ołówka czy nawet misiowaty a więc jakieś 99% facetów. Odpada chyba tylko taki z biodrami szerszymi niż klata bo z takimi ewidentnie jest cos nie tak

Gość gość
U Kobiety ladna twarz, przecietne cialo. Przede wszystkim dlatego, ze mowi sie, ze twarz to wizytowka. Twarz to pierwsze na co zwracam uwage i co bede w wiekszosci czasu widzial gdy bede z taka kobieta. Twarz moze wzbudzac szereg emocji. Od wstretu, leku, zniechecenia przez powage, szacunek na sympatii czy pozadaniu skonczywszy. Po drugie twarz ma sie jedna w tym kontekscie, ze ciezko ja zmodyfikowac tak jak mozemy z cialem. Mozna przytyc, schudnac, cwiczyc na silowni, aerobik itp. Kobieta gruba moze schudnac, szczupla przytyc. Opalic sie, zaokraglic, ewentualnie jakas korekcyjna operacja. Z twarza jest ciezej w tej kwestii.

Gość gość
Twarz ważniejsza, ale ciało też jest ważne

Gość gość
Oczywiście, że twarz. Mam bardzo fajna figurę i co z tego, jak twarz szpetna?

Gość gość
Twarz jak sie tyje czy chudnie tez sie zmienia. Rysy twarzy mogą zmienić sie nie do poznania ale i tak twarz liczy sie o wiele bardziej..to wlasnie nasza wizytówka i coś wyjątkowego w nas..ciało jest bardziej powtarzalne,twarz jest tylko jedna taka ( no chyba,ze blizniaki lub sporadycznie sobowtóry) gdy zobaczysz samo cialo nie rozpoznasz raczej czyje to..twarz rozpoznasz. Gdy patrze na piękną twarz moge poczuć zachwyt, a gdy piękne ciało moge je podziwiać ale nie wzbudzi takich emocji jak twarz. To dotyczy obydwu płci a pisze jako kobieta.

Gość gość
poza tym oczy są zwierciadłem duszy

Gość gość
Podnoszę:)