Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemwiem.

ciąża ?

Polecane posty

Gość niewiemwiem.

mam do was pytanie . czy dwa dni przed spodziewana miesiączka można zajasc w ciąże ?

Gość ............;;;;;;;;;;;;;;;;;
jesli miesiaczka sie pojawi wtedy kiedy jest spodziewana to nie, ale jesli sie nie pojawi to mozna :classic_cool:

Gość niewiemwiem.
no własnie dostałam wtedy miesiaczke, ale teraz mi spóźnia...

nie rozumiem seks w dniu X, dwa dni pozniej dostalas miesiaczke, a teraz kolejna Ci sie spoznia?

Gość niewiemwiem.
dokładnie tak .

Gość hghyguyy
w naturze wszystko jest mozliwe,a w ogóle na kaffe:)więc śmigaj po test a nie tu pindolisz.wrózek nie ma:(

Jeżeli po stosunku, w trakcie którego uważasz, że mogłabyś zajść w ciążę dostałaś miesiaczkę to oznacza to, że wówczas w ciążę nie zaszłaś. Liczy się tylko to co zdarzyło się od pierwszego dnia miesiączki. Jest jeszcze opcja, że to nie była miesiączka tylko krwawienie, które czasami w ciąży występuje, ale zdarza się to dość rzadko. Miesiączka może opóźnić się nawet 2-3 tygodnie i wcale nie musi to oznaczać ciąży. Jeśli Cię to uspokoi zrób test ciążowy i cierpliwie czekaj na miesiączkę. Jeśli miesiączka nie pojawi się przez dwa tygodnie od spodziewanej daty idź do ginekologa.

Gość Kiriii
nic nie jest pewne, pamietaj!sa przeciez przypadki ze kobiety sa w ciazy a maja miesiaczke nawet do trzeciego miesiaca ciazy.