Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiutek008

Dlaczego Polki nie chodzą w takich spodniach

Polecane posty

Gość Facet08
Za rok będą i polki chodzić w takich spodniach. Rydzyk już nie ma wpływu!

1. Ciężko takie kupić. (jedynie allegro i to wielki fuks) 2. To niezbyt wygodne. Wyobraź sobie ciągłe wżynanie się czegoś między pośladki. Niezbyt miłe prawa? Przy takich spodniach stringi to pikuś a niektóre dziewczyny nawet stringów nie znoszą. Pomyśl jak facet wy nawet nie lubicie zbyt obcisłych slipów czy bokserek a teraz wyobraź sobie jakbyś miał ciągłe kawałek materiału między pośladkami. Każdy krok ocieranie się i wżynanie niezbyt miła perspektywa nie sądzisz? 3. Jest nie wile okazji aby nosić takie spodnie. W pl gdy ubierzesz mini połowa facetów się gapi gdy ubierzesz przezroczystą bluzkę już masz komentarze. Jasne to może być miłe jednak pomyśl pan Zenon pijacy piwko pod sklepem komentuje twoje pośladki. Niesmaczne, niefajne.

Gość spóźniona ona
to musi byc niezdrowe ;/

Gość Facet08
A czemu niezdrowe?

Obcieranie = rana. To że są tak obcisłe może powodować odparzenia Rana lub odparzenie w tym miejscu nie fajna rzecz. Poza tym noszenie takich spodni na co dzień (nie mówię o tym że raz na jakiś czas chętnie bym takie założyła o ile udało by mi się je kupić na specjalna okazje) będzie sprzyjać rozwojowi bakterii. Weź pod uwagę ze skora w takich warunkach nie oddycha a ciepło i wilgoć to idealne miejsce dla nich. A wszelkiego rodzaju infekcje okolic intymnych to bardzo bardzo nieprzyjemna rzecz.

Gość cipka008
A Ty w takich chodzisz? Bo kobiety też lubią popatrzeć :P

Gość linowski76
Ale widok wspanialy! Super!

Gość u facetów powinien być
jeszcze taki obcisły woreczek z przodu.....od razu by było widać jaki który ma !

Gość facetowski76
Nie chodzi o worek z przodu, tylko o oklagludkie posladki z tylu.

Gość oj dana dana
poniewaz maja dosc takich jak ty wieprzów ktorzy slinia sie na widok kazdej samicy i fiut staje im deba jak tylko sie usmiechnie :)

Gość fiutkowski56
No tak natura stworzyla!

Gość jolka90
Mnie sie totalnie nie podobaja.Nie wiem czy nawet odważyłabym sie je założyc,bo nie wyglada to dobrze i macie racje-zaraz wszyscy gapiliby sie na nas.Ale moze warto zapytac o to Joanne Horodyńska co ona mysli o takich spodniach https://www.dreft.pl/

Gość Facetowski2
To trochę świadczy o obłudzie. Kobiety aby na siebie zwrócić uwagę torturują się, np. ubierając wysokie szpilki, stringi, elastyczne majtki itp. A tu jak została przedstawiona kobieta w bardzo obcisłych spodniach, to powstają protesty.

W przypadku facetów to okrągłe pośladki to nie to co lubimy:P:P:P heheh Facetowski2 -> czy ja protestuje? Przedstawiam powody dlaczego nie spotkasz ich na ulicy i dlaczego kobiety nie zakładają ich na co dzień. Facetą wydaje się że kobiety mogą nosić wszytko i nie ma to żadnych konsekwencji. I marzymy tylko o tym żeby każdy się na nas gapił. Któremu facetowi przyjdzie na myśl że takie spodnie noszone dzień w dzień mogą spowodować nieprzyjemne dolegliwości. Jasne dręczymy się co dzień jednak są pewne granice można poszaleć raz na jakiś czas na specjalną okazję jednak rzadko która kobieta chce słyszeć obrzydliwe i niekulturalne komentarze. Chętnie bym takie kupiła (gdybym tylko takie znalazła) na spotkanie z moim facetem ale tylko z nim nie mam aspiracji do myślowego gwałtu na ulicy". jolka90 -> Horodyńska znów sygnuje jakąś chałturkę? Czyżby naszej "najlepszej" stylistce brakowało zleceń??? Sory ale ta kobieta tylko w Polsce może mieć coś do powiedzenia w sprawach mody jej stylizacje są porażką. Kiepski wybór jeśli chce się zarobić na serwisie związanym z modą.

Gość Facet08
Nie chodzi mi oto aby je codziennie ubierać, ale czasami przy okazji, można podniecić facetów.

Gość facetowski45
super, fantazja

Gość ddd123
bo mają płaskie tyłki...

nibys popieram Cię całkowicie. Kobiety mają rezygnować ze swojej wygody, tylko po to żeby stać się dla facetów kawałkiem apetycznego mięska. Dla czego mężczyźni noszą luźne, wygodne i przewiewne spodnie, a nie takie obciskasy? :) Nie wiem jak jest u reszty kobiet, ale jak ja zbyt długo noszę bardzo wąskie spodnie, to po pewnym czasie moja skóra jest bardzo przesuszona. A na seksowny wygląd wolę postawić w sypialni niż na ulicy.

Gość fiutek0815
Ale duzo kobiet chodzi w dopasowanych spodniach, aby zwrocic na siebie uwage.