Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dttt

ale wstyd!obejrzalam horror i boje sie isc do lazienki

Polecane posty

Gość dttt

Mam kilkupokojowe mieszkanie i boje sie isc do lazienki bo jest na samym koncu. Przydalby mi sie jakis chlopak... Jestem maniaczka horrorow ale ten jeden tak na mnie zadzialal, ze czuje sie jak pieciolatka wsrod potworow. Tragedia... Zbieram sie do pojscia i mi nie wychodzi :/

Gość kinomaniakkoooo
jski to horror?

ja japonskich nie ogladam . za duza wiedza , za duzo wszystkiego ./ raz obejrzałam ,i starczy .

Gość ja tez sie balam
Ogladalam klatwe dawno temu, ale pamietam, ze po obejrzeniu tez sie balam. Balam sie zajrzec do szafy, jak lezalam po ciemku w lozku, to wyobrazalam sobie ze ktos to widzi z boku jak zza lozka nagle podnosi sie postac.....pod prysznicem wyobrazalam sobie ze wychodzi dlon ze sluchawki a ja tego oczywiscie nie widze.....I chociaz bylo to dawno temu, to czasem, jak mam klimat, to mnie strachy nachodza.....

nigdy nie zasypiam ,jesli moje stopy wystaja poza łózko . tak mam i koniec .

Gość dttt
Klatwa na mnie nie zrobila wrazenia. Ogladalam New Daughter. Dziwne, ze po siekankach sie nie boje a takie filmy na mnie robia wrazenie. Lepiej pojde spac ...

Gość ja tez sie balam
Jankesa, ja tez tak mam, ze moje stpy musza byc calkiem przykryte, malo tego, nie moze byc nigdzie zadnego "przeciagu" pod koldra, musze byc dokladnie opatulona bo inaczej mi sie wkrecaja chore jazdy.

ja na siekankach tez raczej przewiduje akcje , i raczej oglądam tego typy filmy z mężem (maniakiem) . Ale japońskie i tego typu . biora mnie . psychologiczne. Mysle ,że za duże obciążenie psychiczne z życia i potem wszystko wychodzi w tych pieprzonych snach . i w nie spaniu , i wogóle . chcesz sie wyłączyc ,a jak juz w końcu , to jeszcze sie śni.

Gość ginahsj
Ja kiedys lubilam horrory ogladac i czytac ksiazki, zwlaszsza Koontza. Lubie ogladac, ale sie pozniej strasznie boje, wiec przestalam ogladac i je czytac i chyba na dobre mi to wyszlo.

ja wole czytac koontz'a. i nne . aler aj[ponskie za bardzo dają mi na psyche . Idę spac . pa .

Słuchaj mam bujną wyobrażnie widać że ty też rozumniem cię zapal lampkę nocną (wiem trudno ci wstać) Następnie porozmawiaj z bogiem żeby ci pomógł żebyś o tym nie myślała . Nie idż do łażienki . NIE POLECAM FILMÓW HORRÓW JAPOŃSKICH ONE SĄ STRASZNĘ TE ICH BLADE MORDY

Gość prawictwo pospolite 152
horrory nie są straszne , mozna za to przy nich niezle sie usmiać jeżeli naprawde chcesz poczuć strach to zagraj sobie w taką grę co sie nazywa Amnesia: Mroczny Obłęd