Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielkaaaa mi mi mi mi

Czy mogę ich nie wpuścić?

Polecane posty

Mam wrednego sąsiada, który z zawiści doniósł na nas już kolejny raz , że znęcamy się nad wujkiem, zamykamy go w domu itd. Tym razem postanowiła nas odwiedzić pielęgniarka środowiskowa i pani z opieki społecznej. Czy możemy ich nie wpuścić? Czy możemy żądać przydzielenia kuratora i złożenia przez sąsiada oficjalnego donosu? Aby potem móc uporać się z jego oskarżeniami. Dla spokoju wujka nie chcemy pozwalać na wizytę tych pań. I na przekór sąsiadowi.. Ktoś musi mu wreszcie dać nauczkę. Wiecznie na kogoś składa nieoficjalne oskarżenia, jeszcze podpisując się czyimś nazwiskiem..

Jeśli nie masz nic do ukrycia to wpuść tych ludzi.Oczywiście nie musisz.Przecież mozecie też złożyć skargę na niego,ze was nęka

Nie mam nic do ukrycia. Denerwuje mnie cała ta sytuacja i to, że ten człowiek jest bezkarny. Jak naprawdę mieliśmy problemy z moim ojcem i były awantury to ani słowem na niego nie powiedział, a jak jest spokój i żyje nam się dobrze to nagle jego troska;/ Chciałabym nadać temu oficjalny ton. Oficjalne zgłoszenie - podpisane imieniem i nazwiskiem skutkujące wskazaniem odpowiednich ludzi do sprawdzenia sytuacji.

Więc lepiej wpuść tych ludzi i normalnie z nimi porozmawiaj.

Nie można tak się dać mu.. To nie honor:p