Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudajemisie:(((((

za 4 miesiące moje wesele, a ja jestem nadal gruba, proszę doradźcie

Polecane posty

Gość nieudajemisie:(((((

Moje wesele zbliża się, a ja nie mogę schudnąć. Jestem beznadziejna, mam motywację, a nie potrafię wytrzymać na diecie dłużej niż 4 dni. :( mam 85 kg 175 cm wzrostu

Gość OTOMOTO
odstaw słodycze i codziennie przez godzine cwic a schudniesz do wesele spokojnie 10kg:)

Gość utopia bez wyjścia
Tylko czy jest sens? Moje koleżanki tak robiły. Każda do ślubu schudła o połowę. W sukienkach śliczne, wiotkie i zgrabne. Pół roku później grubsze niż przed odchudzaniem. Znajomi się śmieją, że ich faceci poślubili kijanki a mają ropuchy. Katowały się by jeden dzień wyglądać ładnie a później jojo...

Gość aqqqqqq12
adipex se kup a wszyscy padna jak cie zobacza w rozm 38

a pomyslalas co z suknia - w ostatniej chwili beda ja przerabiac aby pasowala na Ciebie?? o odchudzaniu trzebna bylo pomyslec wczesniej, a nie teraz, na ostatnia chwile a najbardziej mnei rozbawilo, ze napisalas, "mam motywację, a nie potrafię wytrzymać na diecie dłużej niż 4 dni. " jedno z 2im sie wyklucza:D:D:D

Gość A potem to dopiero padną, jak
Cię będą odwiedzać na odwyku po adipexie :O Skoro nie możesz wytrzymac na diecie to znaczy że nie masz motywacji :O Zresztą 4 miesiące to i tak zbyt krótki okres czasu, żeby sensownie zejść z wagi. Dziś się dowiedziałaś, że ślub bierzesz? :O

Gość do wesela to spokojnie
moglabys schudnac jakies 15 kg. Ja jestem od polowy stycznia na Dukanie - czyli juz 2,5 miesiaca jakies - schudlam 10 kg. Wazylam 84,5 teraz 74,5 mam 172 cm czyli podobnie jak ty. Dukan jest bardzo prosty, mozna jesc ile sie chce i chudnie sie tez bardzo ładnie. Polecam.

Gość do wesela to spokojnie
tylko wlasnie o tym samym pomyslalam - co sukienka? schudniesz i trzeba bedzie przerabiac. Troche za pozno na odchudzanie moim zdaniem

Gość aqqqqqq12
nie przesadzaj z tym adipexem, raz na slub moze zazyc.

przede wszystkim: zero słodyczy, zero smażonego, ogranicz węglowodany i dużo ruchu nawet przy codziennych czynnościach domowych.... możesz też zastosować dietę białkową..np. mięso (chude) gotowane do tego warzywa, jajka ( ewentualnie pieczywo chrupkie ale nie dużo), jogurt naturalne, kefiry itp. powodzenia

Gość huuuuuuuuu
JADLAM TYLKO RYBY PIECZONE I RYZ ,w przeciagu miesiaca schudlam 10 kg i tak trzymie do dzisiaj,dwa lata minelo,teraz jem wszystko ale male porcyjki i ograniczam slodycze napoje z cukrem tabu.powodzenia:)