Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pranie

Brudne pranie

Polecane posty

Gość pranie

Pomocy ...Moje pranie po wyciągnięciu z zpralki jest brudne - całe równomiernie zabrudzone. Wygląda jak zszarzałe , zmieniam proszki , programy prania i nic. Może to wina płukania - za mało wody i nie wypłucze do końca ?

Gość ytryrrr
ja tak mialam ostatnio ale włozylam jeszce raz dałam temp 60 i sie dobrze wyprało wczensija mailam 40 i wyciaglam brudne

Gość pranie
Dzięki , ale nic nie pomaga, prania nie kladę dużo , wydaje mi się , że za mało - niema nawet połowy bębna. Właśnie prałam w rękach dwie bluzy córki i jest taka różnica jakbym kupiła nowe. Szału już dostaję , może jakiś odplamiacz typu ariel ? jeszcze trochę i to pranie mnie wykończy.

Gość ...w kwestii formalnej
A może masz zatkany filtr i pralka słabo wyrzuca brudną wodę i potem w niej płucze :( ?

u mnie dzieje się to samo i wydaje mi sie ze to pralka brudzi , może się mylę , ale cały czas piore w jednym proszku na tym samym programie i od 3 tyg wyjmuje brudniejsze pranie niż wkładam filtr i reszta z możliwych czyszczona na bierząco

Gość pranie
Filtr czysty, szufladka też , wycieram już ten gumowy kołnierz do sucha po każdym praniu . Mam pralkę beko - może ten typ tak ma ? Przedtem miałam wirpoola ( niewiem czy tak sie pisze) i nie miałam tego problemu. Wodę wypuszcza całą - sprawdzałam już kilkakrotnie. Boję się prać , szczególnie białe rzeczy . Sen z powiek mi to spędza. Może gdzieś tam w środku są jakieś węże gumowe i to ob nich ???

Gość pani domu
miałam taki sam problem , okazało się że w pralka niewypuszcza całej wody i zamiast w czystej prać i płukać coś wylewała i coś dolewała ale zawsze do starej wody pranie nie doprane i nie pachnące a wadą było zatkanie przewodu w którym była złamama fiszbinka ze stanika !!!