Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość top secret 27

szafa pęka w szwach a ja nie wiem w co się ubrać.

Polecane posty

Gość top secret 27

Witam! Mam problem dotyczący mojego wizerunku. Nie potrafię sobie dobrać ubrań tak by fajnie wyglądać. mam naprawdę sporo fajnych ubrań jednak co z tego jak ja co rano staję przed dylematem co na siebie włożyć. noszę rozmiar 42. Pracuję. w zimie do pracy jeździłam samochodem jednak teraz zmieniłam auto na rower i wiadomo na rower najwygodniej spodnie założyć. często nie wiem co na górę założyć.czuje się źle we własnym ciele bo mam wrażenie że co bym nie ubrała wyglądam jak wielka gruba baba. nie schudnę po zimie tak z dnia na dzień. proszę doradźcie mi jak nauczyć się ubierać by wyglądać ładnie i zatuszować o to i owo.

Gość rozmiar 42 to ideał
nie wychudzona laska i nie gruba baba, trzymaj wagę i nie szukaj dziury w całym :) a problem pełnej szafy i nie mam się w co u brać, dotyczy 95% kobiet :D

dotyczy 95% kobiet" raczej 99% ten 1% to zakonnice i te raczej nie maja problemów z "szafą" :D

Gość Bert Power
najlepiej nic nie zakładaj jedz rowerem nago

zapros kolezanki na wino i niech Ci doradza w ktorych zestawach dobrze sie prezentujesz oczywiscie jest obawa ze nadmiar alkoholu wplynie na bardziej smiale koncepcje ale poza tym bedziecie mialy fajny wieczor :)

Gość top secret 27
może nie mam ubrań z wyższej półki (Armani itp) jednak raz na jakiś funduję sobie zakupy w galerii. kupuję też ubrania bardziej klasyczne bym mogła dopasować je do więcej niż jednego zestawu. dobrze wyglądam w szpilkach i w spódnicy jednak na jazdę rowerem odpada taki zestaw. dziewczyny napiszcie jak u was to wygląda, czym kierujecie się gdy rano otwieracie szafę. Może wieczorem dnia poprzedniego planujecie co założycie na następny dzień. czym kierujecie się wybierając na zakupy.

Gość NB orange
otwierając rano szafę czuję presję czasu :) więc zakładam to, co jest z brzegu ;) zazwyczaj są to "ulubione" rzeczy, które nieźle na mnie leżą :o nie silę się na fantazyjne zestawy, nie mam się do kogo stroić :p

Gość TakTrzymajjj
Toż ideał kobiety rozmiar 42, wylewające się fałdy mmmmm i ten sexy cellulit:))) a jak się rozbierze to od razu facetowi staje na widok tak seksownej laleczki, a jak zdejmie stanik i jej biuścik momentalnie leci w dół ahhh cóż za widok podniecający!

Gość tak rozmiar 42 jest idealny
piękne są tak lekko zaokrąglone babeczki mniam nie każdy leci na wychudzone lachony z przyklejonymi włosami, tipsami , 2 cm "makijażem", butami na 12 cm podeście

piękne są tak lekko zaokrąglone babeczki mniam" od siebie dodam że tez lubię takie a jak maja lukier albo czekoladę na wierzchu to takie babeczki po prostu palce lizać :)

lubie jezdzic na rowerze ale po pracy bo trudno pogodzic jazde na rowerze z ubraniem do pracy ale to zalezy od rodzaju pracy jesli mozesz chodzic w spodniach, buty mozna zmienic, sportowych to zaloz tunike i ciepla kurtke oraz jak narazie rekawiczki bo ci palce odpadna z zimna :) a tak wogole to w placak mozesz zabrac cos na przebranie jak ci sie chce bo mnie sie nie chce a idac na zakupy to niczym sie nie kieruje, kupuje zazwyczaj nie to co chcialam(wydawalo mi siue tylko ) a to co mi sie aktualnie spodoba ... i tak jest dobrze. no coz mam 3 szafy wypelnione po brzegi , kilka szuflad oraz pólek i ten sam dylemat :D w szpilkach na rower nie wsiade bo mi sie to gryzie wiec do pracy samochodem a po pracy rower

Gość trudno uwierzyć
Marcin84w, przecież po to właśnie jeździ rowerem :P

Gość Caroline25*
nie zapraszaj koleżanek, bo większość Polek to bezguścia. Wybacz, ale tak jest. Rower, super, pozwoli Ci zrzucić pare kilo. Zaopatrz się w zarze w legginsy, są grubei przylegające nie będą Cię dodatkowo poszerzać, a na rowerze będzie Ci w nich wygodnie, do tego zainwestowałabym w długie luźne t-shirty i tuniki, koniecznie za pupe, sweterki wiązane na pasek. A skoro to rower, to może conversy, baletki lub mokasynki, koniecznie ze skóry. Lepiej kup sobie jedne buty na wiosne, ale porządne.

Gość Caroline25*