Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielooonooki pawel

Czy zielone oczy u faceta są ładne ?

Polecane posty

tępa strzała to ten, ten, kto czerpie wiedzę o świecie z Wiki :) przy pomocy wujka google przecież mówię, że w naszej szerokości geograficznej :D wśród Azjatów byłabym wyjątkowa, w Polsce jestem jedną z wielu ;)

Gość ciekawa tych rozkminek
Elizabeth Taylor ponoc miała fioletowe oczy...

Ja pamiętam tak naprawde tylko oczy mojego meza bo je widze na codzien, niebieskie oczy mojej kolezanki bo sa tak niebiesciutkie ze az szok az jej zazdroszcze, nie mówiac juz o moich ordzicach co jest oczywiste dla mnie no i oczywiscie piekne niebieskie oczy mojego pierszego chłopaka z lat młodosci :P :P hihih a tak to to nie paamietam za bradzo

ja mam niebieskie, mój facet ma brązowe. jakoś nie znam nikogo z zielonymi więc nie wiem czy są takie oklepane. Z niebieskimi się zgodzę że są w naszej części świata najczęściej występujące,ale zielone na pewno nie. Tępą strzałą jest też ten kto swoją wiedzę opiera wyłącznie na swoim podwórku :) To że kilka osób w jednej rodzinie ma ten sam kolor ocuz nie oznacza że ten kolor jest najpopularniejszy...

Gość ubbbbberrrall2
Zielone oczy są mało rozpowszechnione, ale najczęściej spotykane są u Europejczyków, szczególnie w Irlandii i Europie Północnej. :O

Gość phiiiii
kolor to chyba ma najmniej do powiedzenia jeżeli chodzi o "ładność" oczu. Jak są duże z długimi rzęsami to chyba w każdym kolorze są ładne. A panowie potrafią mieć takie rzęsiska, że aż zazdrość od wewnątrz człowieka zżera :)

Gość ubbbbberrrall2
z tymi rzęsami to prawda :( a my musimy sie smarować tuszami 😭

ja np zawsze chciałam miec strasznie jasno niebieskie oczy...uwazam ze sa boskie :) zzielone tez są ładne ale chyba nie pasoway by do mnie za bardzo :/

hipnotyzujace ..

Gość Lilly Evangeline*****
ja mam jasnozielone i szczerze mówiąc, to nie wiem dlaczego bo moi rodzice mają niebieskie :P dobrze, że nie brązowe bo musiałabym wtedy zrobić testy dna, czy nie podmienieli mnie w szpitalu:P co do koloru oczu u faceta, to patrzę na to w ostatniej kolejności, czyli nie ma to dla mnie żadnego znaczenia.

Gość carmella..
Nie chcę Cię niepokoić , ale jeżeli rodzice mają niebieskie oczy to nie ma możliwości żeby dziecko miało inny kolor, ponieważ gen niebieskich oczu jest recesywny. Gdy rodzice mają zaś brązowe oczy to istnieje możliwość że potomstwo będzie miało inny kolor. Naprzykład moi rodzice mają brązowe a ja mam niebieskie. A wracając do tematu , to ja kocham zielone oczy *.* Sama marze o takich, a u facetów strasznie mi się podobają, jeszcze przy czarnych włosach... ^^