Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhb;kxfcbvcb

Szlag mnie trafi normalnie

Polecane posty

Gość jhb;kxfcbvcb

nie dosc ze mieszkam w takiej dziurze ze szkoda słów, to jeszcze jestem chra i mam zatkany nos, wszystko było by ok, do najblizszej apteki mam jakieś 5 km, wysłałam dziadka, zeby kuopił mi coś na katar, najlepiej na odetkanie nosa, no i kupił, kosztowało podnad 20 zł... ale to nic, podobne do otriwinu i dziłanie miało być takie samo, nazywa sie to QUIXX-potęga oceanu,,psikam i psikam, już pół niema a nos jak był zatkany tak dalej jes, tylko gorzej sie zrobiło..i po co ktoś w ogóle takie gówno wprowadza w obrót..co ja mam teraz zrobić, wszystko by było ok dgybym nie mieszkała na zabitej dechami wsi

Gość jhb;kxfcbvcb
nienawidzę siebie, tej dziury też i tych tępych ludzi co tworzą niby leki a tak naprawde to jakieś gówno, kurwa zwykła woda by mi lepeij pomogła niż jakieś gówno za 2 dychy

Gość jhb;kxfcbvcb
zawsze jak jest napisane na leku -bezpieczne przy długotrwałym stosowaniu -bezpieczne dla alergików -bezpieczne dla babk karmiących -nie uzależnia to znaczy ze jest do dupy!!!!!!!!!

Gość jhb;kxfcbvcb
i jak sie tu nie wkurwić, kot mi teraz pojedzie po coś inbnego? a jak sie tam sama przejdę to ich tam szlag trafi w tej aptece zasranej

Gość jhb;kxfcbvcb
i jeszcze nikt nie czyta, chuj by to strzelił

Gość cwanego kota masz
:D

Gość jhb;kxfcbvcb
bardzo smieszne

Dziadkowi sprzedali wode morska w aerozolu.To goowno i nic nie pomaga a kosztuje slono.Trzeba bylo kupic zawykly Xylometazolin za 3.60 i by dzialalo.Ja tez mieszkam w dziurze i do apteki mam 4 km.Jak jestem chory to niestety musze sie zwlec i pojechac po jakies leki.Ale ostatnio sie zmadrzylem i zagromadzilem sobie w domu zapas na rozne dolegliwosci!

Gość jhb;kxfcbvcb
nienawidzę wszystkich wokół ...no prosze was wytłumacznie mi po co ktoś wlewa do buteczki wodę morską no po co??????? zeby togówno jeszcze działało a tak? no trafi mnie jak nic

Gość pełen relaks
ta woda morska nawilża, czy coś w tym stylu, wyschnięta śluzówkę. trzeba było dziadkowi na kartce napisać, o co chodzi. biedak, 5 km pokonał na darmo

Gość pełen relaks
nie masz jakiegoś olejku, np. eukaliptusowego? na mnie działa :)

Wlewa, zeby zarobic.Z tega samego powodu firmy farmaceutyczne przekupuja lekarzy i naukowcow, zeby wymyslali nowe jednostki chorobowe i wmawia sie ludzia, ze to maja, po to zeby kupowac leki ! Taki to juz jest swiat, pelen oszustwa! Nikomu nie mozna ufac, szczegolnie tym co pieknie opowiadaja!

Gość jhb;kxfcbvcb
nawilża, po ciulu mi nawilżyło... ze mi sie gorzej zatkało

Naskrob sobie czosnku nozem i przy pomocy szpatulki do czyszczenia uszu ,wetkaj sobie do nosa ten sok z czosnku.Ja kiedys tak robilem jak nie mialem kropli i nie moglem w nocy spac z powodu zatkanego nosa.

Gość jhb;kxfcbvcb
i pomogło? ale serio pytam, zebym sie nie udusiła

Pomoglo.Tylko trzeba ta miazge z czosnku zaciagnac gleboko do nosa.Troche wierci i na kichanie sie zbiera, ale mnie pomagalo