Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??/

Dlaczego on chce zebym to ja sie oswiadczyła??

Polecane posty

Gość ??/

Hej czy ktos jest w stanie wytlumaczyc mi dzialanie mojego faceta co ona ma na celu takim gadaniem ?? chodzi o oswiadczyny ..ja go do niczego nie zmuszam ,nie mowie mu zeby sie oswiadczyl chociaz nie powiem chcialabym, ale w zaden sposob nie wywieram presji choc raz o tym gadalismy i on wie ze bym chciala ,ale on stwierdzil ze to za szybko jeszcze...minęło może pół roku od tej rozmowy -a on mowi do mnie jak baba -ze juz jestesmy ponad 2 lata razem i ze mozna by rozwinac nasz zwiazek , ze on czeka...ze nie mam zmarnowac swojej szansy i mam mu sie oswiadczyc bo on jenowoczesny ...ze kobiety tez sie oswiadczaja !!! I jak bym to zrobiła to on by się zgodził!!!Cholera nigdy w życiu tego nie zrobie, powiedziałam mu to, a on że mam sie zastanowić...Ja już nie wiem o co kaman???najpierw gada że to za szybko itp a teraz że ja mam to zrobic ?!Czy on sobie żartuje ze mnie czy jak... st

Gość że jak???
:D

powiedz mu że jakbys chciała być z kobietą to byś z nią była a nie z nim , a wybrałaś go bo go kochasz ,tylko teraz sie zastanawiasz gdzie zgubił swoje jaja :D:D

Gość ??/
No właśnie tak :) czy ktoś zna taki przypadek ? hehe

Gość sknera_on_jest
chce na pierdzionku przyoszczędzić.

zgadzam się z sknera_on_jest hehe jak dla mnie to gość sobie wymyślił, że po co ma wydawać na pierścionek, kwiaty i kombinować z miejscem atmosferą itp jak to Ty możesz za niego zrobić :) coś mi się wydaje, że ten Twój facet to z tych wygodnych jest raczej i że musisz mu dać jasno do zrozumienia, że potrzebujesz faceta męskiego i konkretnego a nie jakiejś panienki która czeka na oświadczyny z Twojej strony :D jak ja bym usłyszała coś takiego od mojego faceta to chyba zabiła bym go śmiechem :D :D :D :D albo zapytała czy to był żart i lepiej dla niego, żeby tak było :p