Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka brzydula 22lata

Jestem nieszczęśliwa :(

Polecane posty

Mam 22 lata a nic nie osągnęla, dopiero w pazdzierniku ide na studia. Nie mam zadnych talentów. Nastolatki występuja w telewizji , maja rozne talenty : spiew, taniec, aktosrtwo , są modelkami , zwiedzają swiat , ciesza sie ... a ja? Nie mam ciekawego zycia, jestem jak flegma :O Mam dwie kolezanki : jedna ma mnie w dupie , wyjechala na studia i sie nie odzywa, z druga od czasu do czasu sie spotykam ,ale jest podobna do mnie : apatyczna i znudzona . Nie mam ciekawej urody , niczym sie nie wyrozniam ,wstydze sie swojego ciała, nie jestem gruba ,ale przydaloby sie zrzucic troche tluszczyku z brzucha - nie mam motywacji . Nie chce sie ładnie ubierac ,bo po co ? Chodze w starych szmatach z liceum i to co matka kupi w Lidlu na promocji.Nie mam zadnego talentu ,mam unikająca osobowosc. Czuje sie zle :( Lata mijają i na moje miejsce pojawily sie lepsze ,madrzejsze, ladniejsze :(

ehh

Wybierz się dziewczyno do psychologa albo do księdza. Ja też nie występowałam w telewizji i nie umrę z tego powodu.

nie pracuję , bo po co ? Zdaję jeszcze raz maturę w tym roku ,zeby poprawic jeden przedmiot i idę na studia od pazdziernika.

Gość twims
Czego oczekujesz zakładając taki temat? Że ktoś da Ci receptę na życie? A nawet jak ją dostaniesz, to zapewne nie skorzystasz...

Gość Jadzia katoliczka
do koscioła marsz sie modlic byłas dzisiaj rano na mszy?

Dziewczyny ja nie rozumiem doprawdy Waszych dramatow. Zazwyczaj biora sie takie zalamki z porownywania siebie do innych osob. Pamietaj autorko, ze kazdy czlowiek jest inny, nikt nie jest taki jak Ty i Ty nigdy nie bedziesz taka jak ktos. W takich Waszych postach widac jak tv, czasopisma czy internet robi Wam wode z mozgu;) pozdrawiam

Autorko uwierz mi, ale nie jestes zadna flegma;) brak Ci poprostu samozaparcia i wiary w siebie.... i sama sie wprowadzasz w taki mega dol porownujac sie do innych.

Gość ja tez mam 22 lata
nie jestem najpiękniejsza, nie mam jakichś talentów rozwalających, mieszkam z rodzicami, nie mam przyjaciół, faceta za to mam bulimię i spożywam za dużo alkoholu fajnie mam generalnie

Gość ja tez mam 22 lata
faceta tez nie masz jak ja? nie umiem angielskiego nie wiem jak się mam uczyć

Nie mam i nigdy nie miałam :O Tak sobie myslalam ,ze studia cos zmienią ,ale ciagle slysze ,ze bedzie nadal tak jak teraz... czyli nijak. Nie wiem od czego zacząc siedze w domu od matury , wlasciwie nic nie robie ,zyje jak emerytka ,siedze przy kompie , ogladam telewizje , chodze na spacery z psem i dzien za dniem mija. Czuje sie staro , nie ma we mnie w ogole zycia :( Tak , porownuje sie do wszystkich ,wręcz nałogowo , ciagle mam w glowie mysl : Zarobie ,pojde do chirurga ,niech mnie uśpi i zrobi ślicznotke :/ Nie wiem jak moge kogos poznac, przez internet dobrze mi to idzie - wiec chyba taka szpetna nie jestem ,ale nie chce sie z nikim spotykac , wole rozmawiac przez gg :O

Gość ja tez mam 22 lata
ja tak mam jak mam głęboką depresje, nie wychodzę leże nie, to nie jest żaden sposób na poprawe losu najpierw zaczniej być aktywna życiwo, żyje się raz i to nie na brudno jestem zła na zmarnowane szanse ale chce to naprawić póki mam 22 lata a faceci mnie chyba nie chca chociaż kiedyś miałam kilku

Gość a ja mam 45 lat
Byłam na zjeździe klasowym . żeby zobaczyć z ciekawości naszej kobiecej jak sie ludzie zmienili. wiecie co odkryłam że wszyscy bez wyjątku myśleli o sobie źle w młodości. imponowanie innym zajmuje od groma czasu i udręki i często ludzie dobrze się z tym nie czują Nie myślcie co osiągnęłyście to nie istotne jesteście młode i ma wam być dobrze z sobą. Kobiety szczęśliwe przyciągają jak magnes adoratorów. Nie wiem od czego to zależy nawet największa pokraka ale uśmiechnięta przyciąga. pomalujcie swoje buzie w uśmiech i zobaczycie jakie czyni cuda.

Gość ja tez mam 22 lata
ja i tak jestem mniej zgorzkniała niż byłam, dawniej to była tragedia, teraz i tak sie więcej uśmiecham i widzę że jak mam dobry nastrój to ludzie zagadują, mężczyźni sie uśmiechaja, ale rzadko mam dobry nastrój ;)

Eh autorko z Toba nie jest az tak zle, poporostu sie ogarnij psychicznie z dnia na dzien i bedzie latwiej:)

Aha i przestan porownywac sie do innych bo wtedy to i psychiatra komukolwiek nie pomoze;)