Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysia17

plamienie

Polecane posty

Gość pysia17

Hej. mam 17 lat i dzisiaj dostałam "miesiaczke" .. pisze w "..." ponieważ sama nie wiem czy to miesiaczka czy nie.. To jest takie dziwnie plamienie koloru brązowego.. brzuch boli mnie tak jak powinno byc przed miesiaczka. Jajniki czasami też pobolewaja.. nie wiem co to moze byc ? okres mam co 32 dni. a dzisiaj juz 36 i to plamienie ktore nie jest obfite.

Pysia to są objawy pierwszej miesiączki, nie bój się po jakimś czasie będziesz miała krwawienia :)

Arcydzielo-czy Ty umiesz czytać? :o Jaka pierwsza miesiączka skoro dziewczyna wie ile trwają jej cykle :o Autorko to może być miesiączka, akurat taka się zdarzyła mniej obfita, może tak być tylko pierwszego dnia, a jutro krwawienie będzie tak jak masz zwykle. Jeśli będzie się to powtarzać przez 2-3 cykle to skonsultuj się z ginekologiem.

może tak być tylko pierwszego dnia, a jutro krwawienie będzie tak jak masz zwykle-źle w sumie to napisałam :) chodziło mi o to, że może być tak, że będzie tylko pierwszy dzień taki mniej obfity, a może się zdarzyć tak, że przez cały czas trwania krwawienia będzie ono mniej obfite.

Gość mimimiiim
jasne tematy :O ale nicku autorki juz nie :P Może pysia jest w ciazy??

Gość patka17888
ciaza odpada ponieważ nie doszło do zapłodnienia ;) i nie miałam bliższego kontaktu z nasieniem :) Takze to odpada :) Dziękuje za rady :))