Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szajbusia

3 dobrych facetow w lozku.. a teraz chlopak hehe

Polecane posty

Ja tu czazsu nie bede tracic zeby sie bronic :/ gowno mnie obchodzi jak mnie wyzywacie .. a tak opropo najlepiej to wedlug was poczekac do 35lat i wziasc chloa rzed olataz i z nim sie kochac.. jesli ktos zazdrosci ze widzialam wiecej od co poniektorych 20letnich panienek to peszek :p moje zycie a wam huj do tego :) nie pasi to sie nie wypowiadac i tyle :p Jak to zrobic --> hehe nie mam pojecia.. niech ci kumpel jakis pomoze ze z nimn niby wtedy bedziesz :p

Gość jak to cie
Pierdol sie ile chcesz, tylko nie oszukuj swojego chlopaka. To jest wlasnie niemoralne, a nie sama twoja chec ruchania sie! Nie masz sie czym chwalic-zdzira jestes i tyle. Nie masz szacunku do siebie-ok, ale miej go chociaz do partnera. moim zdaniem nie doroslas do posiadania chlopaka i do seksu rowniez-skoro traktujesz go jak zabawe i nie wiadomo jaki wyczyn, bo jebie Cie 4 facetow. A moze umow sie na seks grupowy z nimi? Wypierdolo Cie we wszystkie dziury, to inaczej bedziesz spiewac :P

Gość jak to cie
Spoko? Mi nie chodzi o nia, tylko jej chlpaka, ktorego oszukuje... Niech mu powie prawde albo go zostawi-nie zasluzyla na niego-a potem niech sie wali z kim i kiedy chce :P