Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocny z mazowsza

pomogę z znalezieniem bibliografii do licencjatu, pracy pisemnej itp.

Polecane posty

Gość pomocny z mazowsza

nieodpłatnie rzecz jasna dawajcie tematy a ja znajdę Wam książki-literaturę, pisma, dokumenty.

Gość lic
bezrobocie w malopolsce historia bezrobocia, sposoby walki znalazlam tylko 1 ksiazke :/

Gość pomocny z mazowsza
chodzi Ci tylko o malopolskę czy też ogólnie? domniemywam że ogólnie?

Gość pomocny z mazowsza
Bezrobocie : podstawy teoretyczne / Eugeniusz Kwiatkowski. - Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2002. Bezrobocie czynnikiem marginalizacji i ubóstwa / Krystyna Kmiecik-Baran. - Dodruk. - Gdańsk : Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, 2009. Bezrobocie i instytucje rynku pracy / Marta Danecka. - Warszawa : Instytut Studiów Politycznych PAN, 2005. Człowiek w społecznej przestrzeni bezrobocia / red. nauk. Teresa Chirkowska-Smolak i Agata Chudzicka. - Poznań : Wydaw. Naukowe UAM, 2004. Etyczno-społeczne aspekty bezrobocia w świetle doświadczeń polskich / Jarosław Koral. - Warszawa : "Akces", 2004. Leksykon pracy, bezrobocia i zabezpieczenia społecznego / Zdzisław Sadowski, Tomasz Wach. - Warszawa : "Biblioteczka Pracownicza", 2003. Lokalny rynek pracy w Polsce w latach 2001-2005 / Jerzy Telep, Bogdan Ćwik. - Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008. Polityka społeczna wobec bezrobocia w Trzeciej Rzeczypospolitej / Małgorzata Szylko-Skoczny; Instytut Polityki Społecznej Uniwersytetu Warszawskiego. - Warszawa : Aspra-Jr, 2004. Praca a bezczynność zawodowa / pod red. nauk. Zbigniewa Stachowskiego. - Tyczyn : Wyższa Szkoła Społeczno-Gospodarcza, 2004. Różne oblicza bezrobocia / pod red. Małgorzaty Szylko-Skoczny ; Instytut Polityki Społecznej Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego. - Warszawa : Elipsa, 1999. Rynek pracy w skali lokalnej / pod red. Romana Szula, Anny Tucholskiej ; [Uniwersytet Warszawski]. Centrum Europejskich Studiów Regionalnych i Lokalnych. - Warszawa : Scholar, 2004. Strategie i programy przeciwdziałania bezrobociu w Unii Europejskiej i w Polsce / Mieczysław Kabaj ; [Fundacja Promocji Prawa Europejskiego]. - Warszawa : Scholar, 2004. Strukturalne podstawy bezrobocia w Polsce / Mieczysław Socha, Urszula Sztanderska. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2000. mam nadzieję, że pomogę :)

Gość lic
wooooww dzieki wielkie! w ogole nie wiem jak sie zabrac za pisanie tego

Gość pomocny z mazowsza
- przeczytaj książkę nt. pisania pracy lic/mag, jest wiele ciekawych choćby dr Radosława Zenderowskiego - pogadaj z promotorem, napewno poda Ci wiele cennych wskazówek - udaj sie do uczelnianej biblioteki i przejrzyj inne prace lic. o podobnym temacie/zakresie - pogadaj z osobami które już pisały tę pracę i się broniły :) rób notatki odręczne z tego co czytasz i czego sie dowiadujesz!

Gość afdsfafasfaffgdh
A do pracy inżynieryjnej też podasz??

Gość pomocny z mazowsza
postaram się, a jaki masz temat? :)

Gość afdsfafasfaffgdh
Wolałbym tutaj nie pisać-może podasz e-mail do siebie??

Gość pomocny z mazowsza
login jelop99 konto na o2.pl zapraszam :)

Gość pomocny z mazowsza
w górę!

Gość afdsfafasfaffgdh
A jak kim Ty jesteś że potrafisz znaleźć odpowiednią literaturę i jak to robisz??Jeśli można wiedzieć :P

Gość jakajakajaaaaaaa
ejj napisałam do Ciebie na maila:P

Gość Polak od dziada pradziada
:)

Gość gość
pomocny, jak Ty to robisz? Niedługo czeka mnie pisanie pracy mgr, niestety narazie nie mam tematu wiec totalnie nie wiem. Moze podpowiesz cos? :) Bardzo proszę...

Gość pomocny z mazowsza
Heh widzę że po latach temat niespodziewanie ożył :D mam nieco czasu ostatnio więc jak ktoś chciałby małej pomocy to niech uderza na maila, może coś uda się zrobić.

Gość gość
mogę liczyć na pomoc? wysłałam już mail