Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waris.

Ech... Nie ogarrniam. :o

Polecane posty

Gość Waris.

Osobiście nie wierzę zbytnio w zjawiska paranormalne, ale tego się przeraziłam. Weszłam do pokoju i włączyłam komputer. Nagle spadł mi krzyżyk. Nie miał szans się ześlizgnąć ani ja go nie zwaliłam przez przypadek. Był bezpieczny - tego jestem pewna w stu procentach! Tego samego dnia, w nocy, gdy leżałam w łóżku, poczułam jak coś szarpie mnie do tyłu. Krzyknęłam, ponieważ myślałam, że to moja bratowa, ale kiedy odwróciłam się do tyłu, ona leżała na łóżku i patrzyła na mnie jak na idiotkę. Wiem, że zasypiała i mój krzyk ją obudził. Jak już mówiłam, nie wierzę zbyt w rzeczy paranormalne, lecz tego się troszkę przeraziłam. Co to mogło być, Waszym zdaniem? Wiem, że mimo wymienionych rzeczy, które na pewno zdarzyć się nie mogły, Wy pomożecie mi wytłumaczyć to jakoś sensownie. ;) Dodałam do takiej kategorii, bo najbardziej mi pasuje. ;D Z góry dziękuję za pomoc. PS. PROSZĘ NIE PODSZYWAĆ SIĘ PODE MNIE I NIE PISAĆ GŁUPICH KOMENTARZY, bo już wiele razy miałam taką sytuację. ;|

Gość w domu czy w bloku
mieszkasz?

Gość Waris.
* Co do bratowej - spałyśmy w moim pokoju, ja na jednym łóżku, ona na drugim. Są daleko od siebie.

Gość Waris.
Mieszkam w domu, nie w bloku.