Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfqdewe213

Tracę chłopaka - wszystko przez mój głupi charakter

Polecane posty

Gość ddfqdewe213

Jestem z chłopakiem kilka miesięcy, ideał jak dla mnie - bardzo wyrozumiały, spokojny , opanowany , baaardzo elokwentny i inteligentny - czasami aż, to mnie przeraża. Z dobrego domu, z problemami. Raz jeden jedyny powiedział mi o swojej przeszłości , od tamtej pory nigdy nic - on wie o mnie znacznie więcej niż ja o nim. Kocham go jak nigdy nikogo, mimo , że miałam kilku facetów , z którym z jednym byłam 3 lata. Ale liczy się tylko on na dzień dzisiejszy i nikt więcej. Ja mam 24 lata, on 21. Ja przeżyłam bardzo dużo, straciłam rodziców, przeżyłam śmierć bliskich (mojej mamy i taty) , leczyłam się u psychologa, psychiatry. Jestem straszną kobietą, i mam tego świadomość - ostatnio jednak mój chłopak się oddala ode mnie, nie pisze smsów, nie proponuje spotkań, nawet o seksie nie ma mowy - co u niego jest dziwne na prawdę. Fakt faktem trochę mu nawtykałam , trochę się posprzeczałam z nim (on nigdy się nie daje sprowokować w kłótnie). I czuję , że się oddala ode mnie - a nie wiem dlaczego. Ostatnio dużo się działo w moim życiu , on zszedł na dalszy plan - wiem , nie powinnam tak robić. Co mam zrobić, żeby jakoś ocieplić nasze stosunki.

Gość ddfqdewe213
Tak on o wszystkim wie

Chłopak jest dużo młodszy, trudno mi tu coś radzić. Zawsze może stwierdzić że partnerka jest zbyt dojrzała dla niego i woli spotykać się z miłą 16-latka. Nie wiem... Ale chyba możesz zadzwonić i powiedzieć, że się za nim stęskniłaś, to chyba nie będzie narzucanie się skoro oddaliliście się od siebie z Twojej winy...

Gość ddfqdewe213
Niby wszystko okej, ale i tak wiem, że się oddala ode mnie. A o innej Panience nie ma mowy, po za tym on woli zdecydowanie starsze od siebie:)

Gość ddfqdewe213
Dlaczego mam go zostawić? Nie chcę, fakt faktem mam Ciężka sytuację ale boję , że go stracę - a tego nie przeżyję. I jestem dla niego okropna czasami, a on jest dalej przy mnie.

"Dlaczego mam go zostawić? Nie chcę, fakt faktem mam Ciężka sytuację ale boję , że go stracę - a tego nie przeżyję. I jestem dla niego okropna czasami, a on jest dalej przy mnie." ze co przepraszam?? wybacz nie rozumiem cie ....

Haha Jesteś zabójczy! W jednej wypowiedzi mówisz jaki to jesteś biedny zdołowany i zakompleksiony kopiąc przy okazji dziewczyna, która nic Ci nie zrobiła!

Gość hdhdhhfjd
Dziwny chlopak, ze woli starsze. Jesli sie oddala i rozmawialiscie o tym i nic to nie pomoglo, to nie mam pojecia co moze pomoc. Nie znam sie na sposobach jak zatrzymac mlodszego faceta, ja wole duzo starszych, sa dojrzalsi i mozna na nich polegac.