Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał866

czy ona jest w ciąży?

Polecane posty

Gość Michał866

witam mam taki problem ,wspolzylem z dziewczyna bez zabezpieczenia ,poniewaz zawsze bylem pewien ,ze nigdy nie skoncze ,w srodku i tym razem tez tak bylo .Po pewnej powaznej awanturze zerwalem z nia i byla pewa ze nigdy nie wroce ,pare dni pozniej tak sie zlozylo ze wyjechalem zagranice ,i rowniez ona tylko do innego kraju -angli .Po 2 dniach od naszego wyjazdu napisala mi na gg ,ze zrobila test przed nasza klotnia i w angli i ze jest w ciazy i jest zdaniem jest to drugi miesiac. .Rowniez napisala ,ze dzis -po 2 dniach pobytu pierwszy raz w anglii zalatwila sobie ginekologa na jutro .PRzez ostatni rok miala problemy z miesiaczka ,bardzo nieregularne ,pojawialy sie po 3-4 miesiacach .w tym roku chyba tylko jakos w styczniu cos miala .Ogolnie ma problemy z zdrowiem min. tarczyca i wczesniejsze problemy z hormonami .I teraz mam dylemt czy klamie ,czy tylko chce zebym wrocil ,bo pisze mi ze bardzo tego chce i placze .Boje sie ,ze ta ciaza to jakis jest wymysl ,chociaz problemy z bolem glowy i bezsennnoscia miala wtedy ,ale z tego co wiem ,to juz od dluzszego czasu tak ma ...pomozcie prosze!,bo juz nie wiem co myslec

Gość bezsennosciowy
heh no coz,nikt Ci nie odpowie na to pytanie bo pomysl rozsadnie...ska mielibysmy to wiedziec. Mysle,ze to intryga,ze sciemnia.

Gość vigamoxxa
dziwne dziwne nie polecam seksu bez zabezpieczenia, skoro nie planujesz dziecka a dziewczynie powiedz niech ci przyśle ksero karty ciązy ze swoim nazwiskiem, zdjęcie z usg, wynik badania krwi na hormony ciążowe , czy coś w tym rodzaju i po sprawie pisac o ciąży na gg ? bzdura gdyby naprawdę, była w ciąży to by zadzwoinła

Gość ktos cos nananana
tak

Gość boli jak choleraaaa
stary numer z ciążą...wątpie żeby to była ciaża...niech ci prześle usg a nie na gg dupe truje.