Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzxkarolaxzx

Mam pytanie co do octu jabłkowego

Polecane posty

Gość xzxkarolaxzx

Czytałam wiele o occie jabłkowym(o tym że pomaga w zrzuceniu wagi) i zdecydowałam się zacząć go stosować, a więc kupiłam w zieleniaku Ocet o smaku jabłkowym 6% Frubex, jego skład to : ocet spirytusowy 6% i aromat jabłkowy identyczny z naturalnym. I moje pytanie brzmi czy jest to odpowiedni ocet do stosowania codziennie 2-3 razy dziennie po 2 łyżeczki na szklankę przegotowanej/mineralnej wody??? Proszę o szybką odpowiedź. I czy ktoś stosuje ten ocet jabłkowy?? Jakieś efekty??

Tak to jest bardzo odpowiedni ocet żeby zniszczyć sobie śluzowkę przewodu pokarmowego :O

Gość xzxkarolaxzx
...Czyli niewłaściwy...., a ten właściwy ocet jabłkowy nie zawiera octu spirytusowego??

Gość movvom
To co kupiłaś to zwykły ocet z aromatem jabłkowym :O Ocet jabłkowy produkuje np Kamis.

Gość xzxkarolaxzx
Dziękuje za odpowiedzi :) A czy ktoś może mi polecić jeszcze z jakiej firmy jest ten właściwy ocet jabłkowy

Gość ja kupiłam
niedawno w Tesco za 7 zł firmy komnus czy jakos tak. jest z naturalnej fermenracji jabłek wiec dlatego taki drogi.Kolega kupił za 3,20 ale okazało sie ze to sama chemia. Stosuje go tak jak napisałas od 1,5 tygodnia, kuracja tym octem ponoc jest długotrwała. Z samego picia octu jednak nie schudniesz do tedo musisz jeszcze zrobic sobie diete. Ja osobiscie mam mniejszy apetyt po nim,narazie 1,5 kg schudłam,ale tak jak pisałam mam tez diete. Ocet ten również czysći organizm z toksyn i złogów.Poczytaj na necie jet duzo inf.na ten temat.