Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda laska

Zakupy w Alma24

Polecane posty

Robił ktoś z was tam zakupy przez internet? Ja właśnie złożyłam zamówienie w tych delikatesach, jestem ciekawa, czy będę zadowolona z zakupów.

Gość kafe się zawiesza
.

Gość to drogi sklep
.

Gość zimno-ciepło
ja robię, jest ok

Gość sąsiadka tam kupuje
i jak mówi jest zadowolona, nie musi tachać zakupów na trzecie piętro bez windy, towar donoszą pod drzwi

nie mozna miec zastrzezen. nawet owoce i warzywa sa super - takie jak u nich w sklepie, a nie jakies odrzuty. no i pod drzwi przynosza

Gość sąsiadka tam kupuje
a co tam kupujesz? ceny są dużo wyższe od najtańszej biedronki?

dzięki za odpowiedzi :) dzisiaj między 10-12 mam mieć pierwszą dostawę, zamówiłam na imprezę krojone wędliny, sery, warzywa i owoce, napoje, papierosy, mleko itp. mam nadzieję, że nie będę żałować, bo prawie cztery stówy wydam

Gość dwudziestopieciolatek
Tutaj wszyscy robia zakupy w elitarnym sklepie biedrobka Przeciez wszyscy tutaj to milionerzy i twierdza ze sklep biedronka nie jest dla ludzi biedniejszych!

Gość biedotą ale
umysłową jest sądzić ,że jedne sklepy są dla "lepszych" a inne dla "gorszych" a już taka klasyfikacja ludzi ze względu na ich status majątkowy to dopiero nędza

Na calym swiecie tak klasyfikuja wiec ty jestes nedzą intelektualną ! Tylko ze Polacy z ich duma nie chca sobie tego uswiadomić Biedota chodzi do biedronki i lidla a bogaci kupuja w Almie i taka jest prawda!

Gość biedotą ale
nie wiem, czy nie przewrócę Twego światopoglądu do góry nogami :D ale kupuje i w Almie, i Piotrze i Pawle i w Lidlu i w osiedlowym sklepie jak Jarek :) i biedna i bogata i lepsza i gorsza :p

Skoro cie stac to bardzo dobrze naprawde cieszy mnie to! Ale twierdzenie ze nie klasyfikuje sie ludzi na biednych i bogatych ,sklepow na lepsze i gorsze to jest nedza intelektualna

ja kupuję wszędzie, najczęściej w Auchan i Biedronce :) bo tam mam najbliżej, teraz zrobiłam pierwsze zakupy w Almie, bo nie mogę wyjść z domu a jutro będą u mnie goście

no i zakupy odebrane, ogólnie jestem zadowolona w 90% bo jeden rodzaj szynki pokrojony był bardzo strzępiasto, nie da się tego ułożyć na półmisku, poza tym dołożono i doliczono do mojego zamówienia dwa batoniki, żelki i przyprawę,nie wiem czy przez pomyłkę czy to reguła :P Z reszty jestem bardzo zadowolona, słodkie jędrne winogrona, soczyste cytryny, w ogóle warzywa i owoce na piątkę, dobre wędliny, żółte sery - pycha. Tak tylko chciałam wyrazić opinię, może sie komuś przyda :)

Gość gość
ja polecam są super !!! i bardzo szybko :)