Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pracyyy

Kto wie jak dobrze naściemniać w CV??

Polecane posty

Gość szukam pracyyy

a w sumie co napisac zeby wydac sie bardziej ciekawym? wolontariat napisac w doswiadczeniu? jezeli aplikuje do pracy biurowej mam pisac nawet to ze pracowalam w markecie? co napisac w umiejetnosciach? jezeli jzu gdzies pracowalam to oprocz miejsca pracy i stanowiska trzeba pisac cos wiecej? pisac o zainteresowaniach jezeli nie mam zadnych konkretnych?

lepiej pisać samą prawdę bo na rozmowie cię zaskoczą pytaniem na temat czegos o czym nie masz tak na prawde pojęcia i bedziesz mieć przzesrane.

Gość nie wiem ale chyba
zainteresowania sobie wymyśl i poczytaj cos o wybranym temacie wpisz takie umiejętności, które chociaz szczątkowo posiadasz a sa przydatne na stanowisku o jakie sie ubiegasz

Gość szukam pracyyy
no nieee..... musisz mi topik zasmiecac?

Podstawowa zasada, NIgdy, ale to nigdy nie ściemnia w CV i pisz tylko to doświadczenie, które może być związane ze stanowiskiem o które się ubiegasz.

Nie pisz także, że posiadasz zdolności interpersonalne, umiejętnośc pracy w grupie, albo umiejętność obsługi urządzeń biurowych.

prrawdziwaaaowieczczkabozzza -Czy tobie pielęgniarze w psychiatryku nie każą o tej porze leżeć już w łóżku?

Gość szukam pracyyy
ale czasami w ofercie jest napisane ze wym,agaja zdolnosci obslugi urzadzen biurowych :P czyli jak pracowlaam w markecie i opiekowalam sie dzieckiem tlo mam tego nie pisac? to wtedy mi tylko staz w cv zostanie.. ubogo...