Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka212121

ja 24, on 20.

Polecane posty

Gość studentka212121

Mam problem. Mam 23 lata. Niedawno poznałam chłopaka, studenta I roku, dwudziestolatka. Miły, niesamowicie przystojny.Studiujemy na jednym wydziale. Problem w tym, że ja nie potrafię przestać o nim myśleć, jak go widzę gdzieś na korytarzu to jestem jak zahipnotyzowana. Co ja mam robić? Sytuacja jest tak głupia, że aż nie wierzę. Proszę o rady.

Gość Załosne są takie tematy
Po co Ci rady ? Skoro Ci sie gość podoba to działaj zamiast myśleć. To tyle.

Gość też kiedyś
patrzyłam na wiek, choć różnica między nami to 2 lata. szybko mi przeszło jak zostaliśmy parą. wiek nie jest najważniejszy, uwierz :)

Gość studentka212121
chodzi mi o ta różnicę wieku, wydział jest bardzo mały. boję się, że się ośmieszę.

Gość też kiedyś
patrzac i przejmując sie innymi możesz stracic szanse na szczeście, po co Ci to? nie warto patrzeć na innych

Gość studentka212121
zapomniałam dodać, że na tym wydziale studiuje jeszcze mój były. jak on zacznie sie mieszać to już bedzie tragedia.

Gość Załosne są takie tematy
chodzi mi o ta różnicę wieku, wydział jest bardzo mały. boję się, że się ośmieszę. Wiesz właśnie dlatgo ludzie są nieszczęśliwi bo się przejmują tym, co ludzie powiedzą.

Gość studentka212121
do też kiedyś: a po ile mieliście lat, jak przyjęło ten związek wasze otoczenie?

Gość nsxbs
ja mam 25 moj narzeczony 22 i mamy coreczke 3-miesieczna ! i pisze szczerze -jest swietnym tata :) i jest cudowny mimo niektorych wad!

Gość studentka212121
nsbx: Gratuluje :)

Gość stara_lala
Ja tez od miesiaca jestem z 3 lata mlodszym :) Ja 25, on 22, jednak dobrze sie dogadujemy i w ogole. ja wygladam mlodziej, on jest za to bardziej powazny niz rowiesnicy. Ale czasami wychodzi ten wate wieku....

Gość studentka212121
tylko jak ja mam działać. Naprawdę czuję się bezsilna w tej sytuacji. Najbardziej boję się, że wyjdę na idiotkę.

Gość nsxbs
studentka bierz sie za faceta i tyle to nie est kolosalna roznica :)

Gość studentka212121
z notatkami nie przejdzie, jest na innym kierunku :( , a porozmawiać też będzie cięzko, bo on ciągle ze swoimi kolegami i ja ze swoimi.

Gość też kiedyś
miałam 20 on 18. teraz mam 24 on 22 i jest świetnie :) otoczenie? nikt specjalnie nie zwracał uwage nam na wiek, uważam, że to niczyja sprawa. nikt nie może kierować Tobą tylko Ty sama.

Gość studentka212121
przepraszam w opisie jest błąd, ja mam 24 lata, zatem jest pomiędzy nami 4 lata różnicy. Wydaje mi się, że jest ona rażąca :(

Gość studentka212121
a tak wogóle: rozmawiałam z nim kilka razy, ale to była tylko krótka wymiana zdań.

Gość studentka212121
i do tego jeszcze mój były. mieszanka wybuchowa!

Gość studentka212121
Najgorsze jest to, że nie mogę się nikomu z tego zwierzyć.

Gość milamilaaaa
Jesli Ci sie tak podoba to dzialaj, a nie co ludzie powiedza. Ja mam przekret w druga strone, lubie starszych facetow. Kiedys przez jakis czas spotykalam sie z mlodszym o 2 lata, ale zle sie z tym czulam. Ale jesli tobie roznica wieku nie przeszkadza to do dziela.

Gość studentka212121
mi też zawsze podobali się starsi faceci, ale on.. on coś w sobie takiego ma... Mam straszny mętlik w głowie.

Gość studentka212121
dziękuje za odpowiedzi. Idę spać. Dobranoc :)

Gość studentka212121
żeby to było takie łatwe :(

Gość mojego ostatniego faceta
też poznałam jak ja miałam 24 lata, a on 20 :) przez rok byliśmy parą, różnicy wieku nie było widać, moja mama to nawet powiedziała jak go poznała, że on wygląda na starszego ode mnie hahaha był poważny jak na swój wiek, jak dla mnie aż nazbyt, no i się rozpadło.

Hejka nie patrz na wiek tylko na to co czujesz.....ja jestem w takiej samej sytuacji ja mam 24 moj facet 22 jestemy razme juz 5 lat wlasnie sie zareczylismy tez sie obwialam roznicy wieku ale w niczym nigdy mi to nie przeszkadzalo i nie patrz na kolezanki czy kolegow bo oni moga ci tylko zazdroscic tak jak to bylo u mnie