marciocha927 0 Napisano Marzec 25, 2011 Witajcie kobietki Ogromna prośba ! Poszukuję dobrego,empatycznego,rzeczowego ginekologa w LUX-MEDZIE..... Chodzi mi głownie o Ursynów z racji mieszkania na tej dzielnicy..... Czytałam już tyle opinii o "ursynowskich ginach,że ręce mi opadły... zresztą większośćto dość stare opinie.... Jeśli możecie kogoś polecić będę bardzooooo wdzięczna .... Zależy mi na kimś otwartym nie traktującym kobiet rzeczowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaciawacia Napisano Marzec 25, 2011 Ja chodzę do super pani w LUXMEDzie, ale przy Racławickiej, pani Mualem. Jest sympatyczna, konkretna i rzeczowa. Na Ursynowie kiedyś chodziłam do takiej pani młodej, blondynki, ale nie pamiętam jej nazwiska... Jak się dowiem do odpiszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciocha927 0 Napisano Marzec 25, 2011 Kaciawacia A czy ta na Racławickiej jest fest konkretna kobietką ???? Nigdy nie byłam u kobiety ginekologa.... Zawsze faceci.... w sumie jest mi wszystko jedno Tylko żeby odpowiedni traktowano pacjentkę ! :) Czekam na odpowiedź odnośnie tej kobietki z Ursynowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niulla Napisano Marzec 25, 2011 dr.n.med Anna Dela-Szymańska LuxMed ul.Migdałowa Jest moim ginekologiem od ponad roku.Prowadziła moją ciąże.Bardzo konkrtena,rzeczowa Pani Doktor.Mimo ,że opinie w necie są różne ja się nie zawiodłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciocha927 0 Napisano Marzec 25, 2011 Niulla Dzięki na migdałowej miałabym rzut beretem ;) Zaraz zerknę na opinie...troszkę się obawiam to fakt ale .....na jednym ginu świat się nie kończy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciocha927 0 Napisano Marzec 25, 2011 Dziewczyny , nikt nie korzysta z usług ginekologów w Luxie na ursynowie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach