Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAja1990

PRACA W BIeDRONCe Pomocy!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MAja1990

Witajcie jestem bardzo młoda bo mam 20 lat i to być może będzie moja pierwsza praca na której mi bardzo zależy w sklepie "Biedronka" Mam problem z napisaniem podania i nie wiem co powinno się tam znajdować. Może ktoś pracuje właśnie w biedronce ? I pisał takie podanie ? Mi zależy żeby moja rola była taka że aby bym wykładała towar na półki i sprzątała. Proszę o pomoc ponieważ muszę mieć to podanie na jutro a nikt z domowników nie jest w stanie mi pomóc

Gość Taka kobietka nieduża
biedrona jest teraz na topie

Gość MAja1990
wiem prosze o pomoc:)

Gość ciekawski polak
chętnie ci pomożemu tutaj ludzie służą pomocą :)

Gość sdfghjklllllllllkjhgfdsdfghjkl
Psie pieniadze placa w Biedronce nie warto tam pracowac!

Gość MAja1990
czekam :)

Gość kurde no nie wiem
kiedys się pisało na zwykłej kartce ja taka a taka prosze o przyjecie mnie do pracy w charakterze np osoby do wykładania towaru i finito drugi był życiorys , jaka szkołę ukończyłam i gdzie ewentualnie pracowałm teraz sie porobiły wariackie CV sranie w banie

nigdy nie pracowałam w biedronce, ale praca jak każda inna, więc chyba standardowo CV i list motywacyjny musisz wysłać/zanieść. Przykładów w internecie znajdziesz od groma i zwyczajnie możesz przerobić je "pod siebie"

Gość MAja1990
ale jak nie ma gdzie to co . wole tam . niech mi ktos pomoze napisac

Gość MAja1990
a jakies inne dokumenty sa potrzabne zeby tam pracowac np papier o nikaralnosci lub badania bo za to sie placi.

Gość bolek a nie lolek
Maju a czy będziesz też obsługiwać kasę fiskalną?

Gość MAja1990
a jakies inne dokumenty sa potrzabne zeby tam pracowac np papier o nikaralnosci lub badania bo za to sie placi.

Gość MAja1990
no nie wiem co bede jeszcze narazie chce tylko zlozyc podanie i zobacze co mi powiedza.:)

Gość dsfcdfdrf
tepa strzalo masz googla wiec se wygugluj tepoto i Ty chesz isc do rpacy?

na pewno tzw. książeczka z sanepidu, bo będziesz miała kontakt z żywnością, i to jest absolutna podstawa, a czy coś więcej to już się musisz dopytać kogoś kto pracuje, chociaż jak cię zatrudnią też ci powiedzą jakich dokumentów wymagają

Gość MAja1990
dzieki wielkie a nikt z was tam nie pracowal i sie nie orientuje ...

a byłaś już w ogóle się dowiadywać w najbliższej biedronce czy mają wolne posady?

Gość wącham damskie majtki..
w biedronce pracują tylko najbiedniejsi :-O

Gość MAja1990
bylam to kazali mi napisac podanie i nic wiecej nie powiedzieli . bardzo sie denerwuje wiec tylko chcialam zapytac

Gość Maju poszukaj na portalach
z ofertami pracy, tam jest sporo ogłoszeń do pracy w Biedronce, tylko, że oni szukają raczej kasjerów-sprzedawców, więc musiałabyś umieć obsługiwać kasę fiskalną. tylko do bardzo dużych powierzchniowo sklepów zatrudniają osoby do wykładania towaru, sprzątanie sklepu to oczywistość, więc tego pisać nie trzeba. poszukaj ofert pracy w necie, trzeba będzie wysłać tylko cv, z tego co wiem, nie chcą nawet listu motywacyjnego i w sumie słusznie. jeśli wcześniej nie pracowałaś, to wpisujesz tylko swoje dane osobowe i kontaktowe, wykształcenie, umiejętności i jakieś swoje zainteresowania i już. aha, jak masz 20 lat, to jesteś młoda, ale wiesz lepiej wpisz sobie cokolwiek do tego cv, choćby i dorywczą pracę przy zbiorze truskawek na polu u cioci, zawsze to lepiej wygląda niż nierobienie niczego

Gość MAja1990
dzieki wielkie:):P

Gość de...likatna
ta wpisz sobie sluzbe wojskową i prace na pigalaku

Gość no ludzie, proszę was
i w tym kraju osoba wykształcona ma pracować w Biedronce obok takiego tłuka, który w wieku lat 20 nie ma pojęcia jak napisać najprostsze podanie?? żenada

Gość MAja1990
tluk to jestes ty i zycze ci zebys sie nie moglaw ysrać przez pol roku idiotko jedna :-O

Gość MAja1990
i przyjdź do mojej biedronki na zakupy to ci nasram do terebki

Gość MAja1990
won podszywie

Gość MAja1990
won dwa podszywy ....ja naprawde bylam uboga i rodzicow nie stac bylo nawet na telewizor a co dopiero studia dla mnie musialam zostac na gospodarce

Gość Samson85
Hehe. A z Google to już korzystać nie potrafimy? Do Biedronki piszemy podanie o pracę tak, jak do każdego innego pracodawcy. W internecie znajdziesz mnóstwo ogólnych poradników na temat pisania podania o pracę, cv, listu motywacyjnego, a z tego, co widzę to są nawet i takie, które pokazują jak pisać te pisma pod kątem Biedronki nawet :D Tutaj masz jakieś linki: http://www.listmotywacyjny.net/podanie-do-biedronki,222.html http://www.curriculum.pl/kasjer-w-biedronce.html http://www.rozmowa.kwalifikacyjna.pl/kasjer-w-biedronce.html

Gość gość
dajcie dziewczynie spokoj ja też ide do biedronki a mam 18 lat i co nie wstydze sie tego chociaz nie pracuje w polu jak niektorzy z was