uska 0 Napisano Marzec 25, 2011 Witam, Jestem w 9 tc od ok4 tygodni boli mnie brzuch, oczywiście wiem, że w ciąży jest to normalne bo ciało przygotowuje się na 9 mc z dzidziusiem, jednak ból nadal mnie niepokoi. Mianowicie trwa przez większość dnia nawet gdy tylko leżę w łóżku i odpoczywam, niestety kiedy chodzę jest jeszcze gorzej ostatnio pojechałam do centrum kupić z narzeczonym garnitur ślubny i zobaczyć na obrączki chodziłam może 20 minut a moje plecy i brzuch tak bolały, że musieliśmy wracać do domu. W nocy też nie zawsze jest lepiej czasem budzę się ok 3-4 razy i czuję ten tępy ból w brzuchu, który faktycznie przypomina ten miesiączkowy. Czasem jednak odczuwam silne ukłucia w macicy stoję wtedy złamana w pół i podtrzymuję się wszystkiego co mam pod ręką... U ginekologa byłam ok 2,5 tygodnia temu przepisała mi luteinę i powiedziała, że powinno pomóc niestety nie ma żadnej poprawy. Proszę o opinię czy wg Was to normalne, czy może jednak przy kolejnej wizycie za 6 dni powinnam się upomnieć o jakieś dodatkowe badania lub jeśli lekarz nie moze nic na to poradzić w gabinecie o skierowanie na obserwacje do szpitala?? Wiem że to nie forum ginekologiczne, ale moze któraś miała coś podobnego lub po prostu chce pomóc... Z góry dziękuję i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach