Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
uska

bóle ciążowe

Polecane posty

Witam, Jestem w 9 tc od ok4 tygodni boli mnie brzuch, oczywiście wiem, że w ciąży jest to normalne bo ciało przygotowuje się na 9 mc z dzidziusiem, jednak ból nadal mnie niepokoi. Mianowicie trwa przez większość dnia nawet gdy tylko leżę w łóżku i odpoczywam, niestety kiedy chodzę jest jeszcze gorzej ostatnio pojechałam do centrum kupić z narzeczonym garnitur ślubny i zobaczyć na obrączki chodziłam może 20 minut a moje plecy i brzuch tak bolały, że musieliśmy wracać do domu. W nocy też nie zawsze jest lepiej czasem budzę się ok 3-4 razy i czuję ten tępy ból w brzuchu, który faktycznie przypomina ten miesiączkowy. Czasem jednak odczuwam silne ukłucia w macicy stoję wtedy złamana w pół i podtrzymuję się wszystkiego co mam pod ręką... U ginekologa byłam ok 2,5 tygodnia temu przepisała mi luteinę i powiedziała, że powinno pomóc niestety nie ma żadnej poprawy. Proszę o opinię czy wg Was to normalne, czy może jednak przy kolejnej wizycie za 6 dni powinnam się upomnieć o jakieś dodatkowe badania lub jeśli lekarz nie moze nic na to poradzić w gabinecie o skierowanie na obserwacje do szpitala?? Wiem że to nie forum ginekologiczne, ale moze któraś miała coś podobnego lub po prostu chce pomóc... Z góry dziękuję i pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować