Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cudowna żoneczkaa

Właśnie smażę naleśniki i czekam na ukochanego męzusia :)

Polecane posty

Gość Cudowna żoneczkaa

Każdy chciałby mieć taką zonę, młoda, piękna, dobrze gotująca, lubiąca seks :) Jestem żoneczką idealną, mąż mi to codziennie powtarza :)

Gość Cudowna żoneczka
mężus co prawda czasem popije a i przyłożyć sie zdarzy ale generalnie jest nam dobrze i kochamy się w łózku j est fantastyczny lubi pozycje od tyłu i klasyczną oral i anal nie wchodzi w gre mamy dójke wspaniałych dzieci młodsze jest w domu dziecka a starszy trzeci raz w poprawczaku no i oczywiście wszyscy lubimy naleśniki

Gość Cudowna żoneczka
tak moje panie grunt to rodzinka i wspóne rozwiązywanie problemów których na szczęscie nie mamy za wiele mąż dobrze zarabia jako operator łopaty na budowie a ja dorabiam składaniem długopisów

Gość Cudowna żoneczkaa
Podszywacie sie bo zazdrościcie

Gość powinien ci wpierdolić
naleśniki dla chłopa? mój by się porzygał :P

Gość Cudowna żoneczka
ah dobrze ze już piątek dzieci przyjadą i wszyscy razem napchamy się naleśnikami i pojdziemy do sasiadów pograć w bierki i wypić jakieś winko a dalej sex lenistwo i korzystanie z uroków zycia

Gość Krystian Przylas
Cudowna żoneczkaa Każdy chciałby mieć taką zonę, młoda, piękna, dobrze gotująca, lubiąca seks Jestem żoneczką idealną, mąż mi to codziennie powtarza - Niestety tylko twój ślepy mąż ci to mówi. Żaden iny facet nie.

Gość inabenita
Smieszna jestes i czym sie chwalisz, ze super z ciebie kuchta.

Gość Januszek..........
Podszywy :D:D:D A Ty Zoneczka jakaś popierdolona jesteś

Gość kakaalicjakakaka
Dziewczyna jest szczesliwa z mezem a wy sie z tego smiejecie. Tak naprawde kazda z was mazy o takim zyciu i wydaje wam sie to nierealne bo tego nie doswiadczylyscie. Moj facet tez mi mowi ze z nikim by nie mial lepiej niz ze mna i mnie kocha. Nie umiem powiedziec czy tak bedzie zawsze ale narazie jestem szczesliwa tak jak autorka :)

Gość kakaalicjakakaka
Nie rozumiem dlaczego ludzi cieszy tylko cudza krzywda. Jak ktos pisze ze jest szczesliwy to zaraz kazdy stara sie to szczescie naruszyc beznadziejnymi komentarzami

Gość michalinaaaa
jak twój mąż tak lubi od tyłu to może być utajnionym gejem więc ciesz się swoim szczęściem póki możesz