Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukającaIPoszukująca

CZY TATUAŻE...?

Polecane posty

Gość SzukającaIPoszukująca

Pytanie jest następujące czy samo robienie tatuażu sprawia ból? Natomiast drugie w jakich miejscach podobają sie Wam ona najbardziej? Jezeli w ogóle podobają

Zalezy od progu bolu i miejsca. na zebrach z zasady boli bardziej.niz np. na ramieniu. Mnie sie podobaja na ramionach, kostkach czy na barku. nie zrobilabym na pewno na brzuchu ze wzgledow estetycznych

Gość kabranocka88
Oczywiście, że tatuaż boli. Przecież masz wbijane igły pod skórę. Jednak to jest przyjemny ból bo z każdym wbiciem igły powstaje wzór, który sobie wybrałaś. Ja mam tatuaż na stopie zrobiłam raz, a później po roku go powiększyłam tj. pociągnęłam bardziej na łydkę. Nigdy nie zrobiłabym sobie tatuażu na ramieniu (później w sukience wygląda okropnie gdy masz odkryte ramiona) albo w miejscach w których możesz przytyć, czy też schudnąć i tatuaż będzie wyglądał marnie np. na brzuchu, pośladku.

Zalezy jaki ten tatuaz na ramieniu. ja do pracy w sukienkach biegac nie bede i tak, a w tych ktore mam wyglada ok. zgadzam sie co do miejsc gdzie magazynuje sie tluszcz

Gość kabranocka88
Oczywiście wszystko zależy też od wzoru. Ja jednak nie jestem zwolennikiem tatuaży na ramionach. I nigdy przenigdy nie polecam robić tatuaży u znajomych lepiej zapłacić więcej ale zrobić to w porządnym salonie.

Ja mam duszw szurnietego artysty wiec mozna mi wybaczyc spory tatuaz xp. a co do salonow to absolutna prawda. widzialam te nieprofesjonalne. nawet zakryc to ciezko potem