Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

samotny wieczor z kafe...

Polecane posty

Gość łowca absurdów
absurdalny temat :p

no absurdalny, nie stac mnie na nic inteligentniejszego, a z mojego zycia osobistego to nie bede sie tu spowiadac, nie ma na to szans.. brzydula --> no pewnie, ze moge polac:) a czy ty wogole wiesz ze ja za 2 miech bede tez 30? moze sobie zmienie nick na trzydziestoletnia domowa zona?

ja tez poprosze kieliszeczek;) choć nie wiem czy z drinkiem powinnam łączyć:/ hmm

nie warto bo zanim sie obejrzysz to bedziesz musiala zmienic na czrerdziestoletnia domowa zone:P szkoda zachodu:classic_cool:

Gość terazja12
Odnosnie wina. Odwiedzam dzisiaj matke, siadamy przy stole...ona wyciaga butelke ciotecznej nalewki po czym... nalewa tylko sobie :P O mnie zapomniala.

o też pięknie. ja: Przyjeżdżam do "matki", wyciągam sobie Jej domową nalewkę; mowię że muszę odsapnąc, nalewam tylko sobie mówiąc: szkoda mamo, że masz nadciśnienie;)

oczywiście to niedokońca prawda, moja mama nigdy nie lubila zapachu i smaku alkoholu, w przeciwieństwie do swojej corki:)

mnie kiedyś "Pan" po 18-stym roku życia zapytał o posiadanie dowodu.. więc ja wyciągam.. zielony, okładka obleciała, a on na to: "uchm, juz nie trzeba" miałam wówczas 26 lat:D

Gość terazja12
No bo mlodziutko wygladasz. To sie chwali :) Ja dobijam do 28 ale musialam troche rozjasnic wlosy bo czarne mnie postarzaly.

no powiedzialam jej ze moj tata jest w domu i zawolalam mojego faceta. dziewczyna sie nawet nie zreflektowala.. teraz sie zastanawiam czy to czasem nie swiadczy o moim facecie, ze stary cap jest a za mlodke sie wzial :P

Gość ..Obserwator....
hej Żona, nicka mi zablokowali he he chyba brzydko sie wyrażałem. :)

Netka.fka --> mnie jeszcze czasem pytaja.. tez mi sie zdarzylo w sklepie, poszlam do tesco z moim facetem i dzieckiem. on kupowal sobie piwa i ja zostalam poproszona o okazanie dokumentu! dziwne to dla mnie bo przeciez to byly piwa dla niego, no i skoro mnie prosi o dokument to moje dziecko tez powinno byc wylegitymowane skoro jest z nami hehe.

ha! ja dzisiaj odwiedzałam swego lubego w szpitalu i na widok Jego mile usmiechniętej pyzy "cichutko wykrzyknęlam": cześć Tato! Naturalnie, jak to w domu przy Naszej Dziecinie;) Na co Jego sąsiad z sali oniemiał i wydukał "dzdzień ddobry dziecko";) Mój On ma 34 lata;)

Gość ..Obserwator....
racja, bede musial nad tym popracowac :D

Zdesperowana Domowa Żona a pewnie. Pani myslała, kto w tej rodzinie najwięcej wypija;) i poprosiła go o dowod;) tj, Ciebie;)) hih aq mąż sie wyłgał bo był z dzieckiem:P

ze tez mnie jeszcze nie zablokowali.. kilka razy zdarzylo mi sie uniesc, chociaz powiem tyle, ze teraz dosc wiele trzeba na kafe mi napisac zeby mnie sprowokowac do klotni.. oberwatorowi sie nie udalo :P moj tez ma 34 lata :)

o jej, już zera na zegarze.. Trzeba sie do snu układać bo jutro trzeba chłopa z wypisem odebrać i przytaszczyć do domu.

Gość ..Obserwator....
za chamstwo i prostactwo karać trzeba odczepcie sie od żony, ona fajna babka jest

Netka.fka --> cos ty, ja nie mialam przy sobie dowodu no bo sorry po co mi nosic przy sobie, to moj facio sobie biedny nie popil piwa tego wieczoru haha. raz mnie z baru wywalil menadzer, bo kolezanke ktora nota bene jest 10 lat ode mnie mlodsza, ale miala przy sobie dowod wyslalam do baru ale mnie barmakna przylukala, i nakrzyczal jeszcze na mnie ze prawo lamie i policje powinien wzywac :)

Gość ..Obserwator....
ja lubie taki, które na nerwach grają połowie osobników z kafe :)