Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5903-2123

Pomału idziemy do grobu

Polecane posty

Gość 5903-2123

niektórzy są na początku i nie widzą tego, inni w połowie ale czas jest nieubłagany, jedyna sprawiedliwość na tym świecie, wszyscy zdechniemy co do jednego

Gość ..Obserwator....
o kurcze, tego nie wiedziałem

Gość mnie kiedys wlosy rosly
ale jaka to piekna i tresciwa droga jest przed nami :)

Gość kurcze! co wy wyprawiacie!
taka sprawiedliwość ,że zanim wszyscy nieuchronnie wyciągną nogi to jednak niektórzy z nas lekko sobie pożyją a inni będą klepać kuźwa biede:(

Gość kaszalotjeden
tEŻ NIE SŁYSZAŁAM ŻEBY ktoś wykupił się od śmierci,sęk w tym że niszczymy samych siebie . Czas na refleksje,przede wszystkim nikt nie mówi oficjalnie że teraz będziemy masowo umierać ,bo to co się zdarzyło w Japonii zniszczy cały świat,nie łudźmy się wszystko skażone i zatrute ........

Gość kaszalotjeden
Jak tylko pojawi się artykuł czy film o tym że kataklizm w Japonii to początek końca ludzkości to zaraz jest usuwany czyżby zbiorowa zmowa światowa ????????? Gdyby ludzie wiedzieli jak jest naprawdę wybuchła by panika ?????

Gość vbn nv
jezu czlowieku daj spokoj z ta japonia, a to pierwszy taki kataklizm u nich? przynajmniej zwiazany z atomem?? wiesz ile w ogole bylo wyciekow z reaktorow, wybuchow w przeroznych fabryk chemicznych (nie tylko jod czy uran nam zagraza :O ) itp itd?

Wszystko w tym materialnym swiecie w koncu ulegnie zagladzie!Nasze ciala i to wszystko co nas otacza, kiedys przestanie istniec.Takie sa prawa rzadzace swiatem materi.Dlatego nalezy dbac o rozwoj duchowy, bo po smierci , gdy opuscimy nasze ciala bedzie to jedyna wartosc jaka nam pozostanie, po zyciu w ciele fizycznym.