Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zagubionatakajax

BRAK TCHU I BRAK SIL PLUS FALE GORACA PRZY STRESIE!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 zagubionatakajax

TO DRUGI TOPIK,zalozylam z tego wzgledu bo tamtem porusza inna sprawe.Otoz jesli moj chlopak krzyczy na mnie , wyzywa mnie to zauwazylam ze od tygodnia zaczynam sie pocic na twarzy, uderza mnie fala goraca ,zimna, krople potu sa zimne ,przestaje miec sily, musze gdzies usiasc i odpoczac. Dzieje sie to szczegolnie jak jestesmy na ulicy. dzis tez takie cos mialo miejsce (powiedzial mi ze robie show tak sie zachowujac i zwracajac uwage). Zaczyna mnie kluc tez po lewej stronie jak sie boje... Nie mialam czegos takiego jak tego poceniasie... jak temu zaradzic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubionatakajax
dodam ,ze mam28 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noooo...
Pomysl o zmianie faceta....bo to cos w rodzaju stan贸w l臋kowych...wysiadasz psychicznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmie艅 tego FRAJERA !
zagubiona ksi膮偶kowy przyk艂ad ataku paniki, zastan贸w si臋 czy w dzieci艅stwie nikt na ciebie tak nie krzycza艂, mo偶e przez stworzy艂a ci sie w g艂owie trauma kt贸ra tak sie objawia przy krzykach, swoj膮 drog膮 co to za facet 偶e si臋 na ciebie drze i to jeszcze na dworze :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂upia jeste艣 !
pozwalasz si臋 na siebie drze膰 jakiemu艣 facetowi czy ty jeste艣 normalna ??? !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionatakajax
jak mozecie wejdzcie jeszcze prosze na moj inny topik -UCZUCIE PAPROCHA W OKU PO DUDERZENIU. to tez moj topik. jesli chodzi o te krzyki to ja nie jestem w stanie reagowac, nie chce nic mowisc bo cokolwiek mowie to go bardxzierj rozwsciecza. Krzyczy na mnie ze jestem k... prostytutka, itd. Nic nie mowie, spusczam glowe i slucham..............potrafi tak 3 godziny...wczoraj bylo zimno ,chcialam isc do domu to mnie przytrzymywal i mowil...a bylo mi naprawde zimno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionatakajajaaxx
podnosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionatakajajaaxx
podnosze

Udost臋pnij ten post