Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miminjijijiji

maly kotek wymiotuje

Polecane posty

Gość miminjijijiji

mam kotka od wczoraj, ma 3 miesiace. juz wczoraj miala biegunke oraz wieczorem wymiotowala i dzisiaj rano. Kot strasznie przezyl zmiane otoczenia. wczoraj dostal normalne mleko oraz whiskasa w sosie bo karmy nie chcial tknac. dodam ze jest to kot brytyjski i byl juz 2x szczepiony (mam ksiazeczke) co jej jest? moze to byc przez stres? :( nic nie pila od wczoraj...

Gość gwarek
koty nie powinny pić mleka

Gość gwarek
jeśli nie pił go do tej pory to właśnie ono mogło spowodować takie dolegliwości -daj mu tylko wodę - jeśli nadal bedzie wymiotował i nie pił- do weterynarza - może się odwodnić

Gość miminjijijiji
nalalam jej narazie wodyyy... kurcze no.. :/ szczepionke miala purevax, podobno dobra, mala miala kontakt od tygodnia z inna kocica ktora ma malutkie kotki(4 dni)

Gość nie dawaj kotu mleka
koty nie tolerują krowiego mleka, a ten Whiskas to tez nie był dobry pomysł, chyba, że dałaś mu taki dla kociąt... i jeszcze pytanie, czy to tylko nowy pokarm, a nie pp... teraz doczytałam, że nie pije... idź do weterynarza i to szybko

mialam podobna sytuacje, weterynarz powiedzial ze to przez zmiane otoczenia, odstawienie od matki. kazal odstawic karme i mleko przede wszstkim. i kazal podawac jogurt naturalny. mimo wszystko powinnas wybrac sie do weterynarza bo kot moze sie odwodnic

Gość miminjijijiji
jak ja wczoraj przywiozlam to od razu dostala normalne mleko i duzo wypila. u nas na wsi zawsze koty mialy tylko mleka :D tera jestem w miescie i mam rasowego i niestety myslalam ze wiem jak karmic :p dziki za porady :)