Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sthrtrsdhth

KREMY Z ZIAJI -KTO UZYWA JAKIE POLECACIE, A JAKIE NIE?

Polecane posty

Gość sthrtrsdhth

ja uzywam: -na dzien rozjasniajacego do cery naczynkowej -kremu pod oczy z bławatkiem

Takie jasnozielone opakowanie, z wyciągiem z herbaty zdaje się albo zielonej albo białej :D Nie pamiętam, bo już dawno go nie używałam. Dobry jest na lato, bo jest lekki i fajnie się wchłania :)

Gość harsh is dead
kocham Ziaję! opuncja figowa - bardzo fajny, nietłusty, ładnie pachnie masło kakaowe - mój krem ratunkowy, na różne podrażnienia, szczególnie w zimie, ale raczej tylko na noc, bo tłusty okrutnie 100 procent pielęgnacji rozświetlający - właśnie teraz używam, ładnie nawilża i wygładza aloesowy - też lubię, ale trochę się po nim świecę, więc używam na noc herbika plant czarny bez - fajny nawilżający kremik nagietkowy - ten mi się nie podobał, raczej tłusty i mażący się, kiepsko się wchłaniał

Gość szperaczka
Lano-krem kuracja nawilzajaca no i oczywiscie krem oliwkowy za 2,99 zl do wszystkiego :)

Gość dfdaf
ja uzywam tego o ktorym ktos wyzej pisal Biała Herbata super jest ale podobno go wycofali, w poniedzialek jade do sklepu ziaji na targowej i pokupie sobie wszystko

Gość cfgyhcftgutf
Ptasiek- ale kremy nawlzaja......

Gość i sru i fru
Ja używam na noc ziaja kozie mleko.Ziaja to firma dosć atrakcyjna cenowo.

Gość aha i achhhh
Dobre: ziaja kozie mleko, cała seria, czyli pod oczy, na dzień i na noc. Masło kakaowe, nawet dla samego zapachu :D miałam próbkę mleczka do ciała kokosowego, nie podeszło mi, to z tych negatywnych.

Gość rasreet
ogórkowy, lekki, szybko sie wchlania i przede wszystkim po nim nie wyskakuja mi pryszcze!!!!!!!!!!

Gość 2 jajka na miekko
nie lubie ziaji, ich produkty maja ciezkie drazniace zapachy miedzy innymi seria oliwkowa, ogorkowa, kakaowa wg mnie okropne zapachy

Używam calmy HLC do cery suchej i wrażliwej. Używam go do swojej - tłustej, dzięki czemu moja skóra jest piękniejsza i mniej się błyszczy.

Gość ../ bez nicka tym razem
masełko kakaowe - pieknie pachnie i super nawilza, jak zaden inny krem jest tez taki czerwony pod oczy w tubce, nie wiem jak sie dokladnie nazywa ale dobry na cienie:) no i tani:)

Gość e5ty45y4
up

Gość we4rwe
oliwkowy i masło kakaowe

Gość zupełnie inaczej
Kozie mleko i oliwkowy i jakiś z serii "spa".

Gość bergamotka35
topik chyba dobry, nie sprzedaję a polecam www.pogrosiku.eu, teraz tam na start jest 10,00 (20 punktów), warto bo mam stamtad już 3 rzeczy

Gość sthrtrsdhth
A do smarowania tylka przed dymankiem uzywam Durex-Play.A wy co uzywacie przy analu???