Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffionaaaa

Ale jestem zla! obrzygane wszystko

Polecane posty

Mial wrocic o 21 a wrocil o polnocy na dodatek w nocy cale schody wszystko obrzygal sciany !!! wszystko obrzygane! Na 7 szedl do pracy oczywiscie zaspal i poszedl a ja wstalam rano i mowie zeby posprzatal a ten ze sie spieszy !!!! KURRRRR..!! Co byscie zrobily na moim miejscu? Oczywiscie te zygi posprzatalam bo smierdzialo i nie dalo sie jak przejsc ale sciany nie mylam i nie czyscilam dokladnie przyjdzie z roboty to bedzie szorowal!! Na dodatek dywan mi obrzygal bialy ! kropki sa!! masakra

Gość rgtbtrfhhhtrh64864fthtd4t86741
patologia

Gość hmmmmm?
zdrap i zjedz, jaki problem

jak to jednorazowy wybryk ,podaruj ,ale sprzątnac musi ,nie ma innej opcji ,jak powtórzy taką akcje ,to celny kop na drogę i po kłopocie :)

bardzo zabawne.. to jego 3 raz chyba juz 3 raz obrzygal to samo miejsce.... i nie zadna patologia nie zdarza sie to czesto! Ale ile mozna ja sie brzydze 2 razy wymiotowalam jak to czyscilam ! ale scian nie umyje! i dokladnie on bedzie szorowal

nie zdarzyl z gory zejsc na lazienki i obrzygal schody a zygajac na schody zygal tez na dol i po scianach polecialo ! to jakas masakra nie wiem co robcic powiedzialam ze odejde

Gość rgtbtrfhhhtrh64864fthtd4t86741
-Bimbałek- ma rację, z kim ty żyjesz, kobieto !

To jest patologia. Mam prawie 40 lat, a nigdy w życiu nie schlałem się tak żeby żygać. Nawet jak byłem chory i zbierało mi się na wymioty, to zawsze potrafiłem powstrzymać, pójść do ubikacji nachylić się nad muszlą i dopiero zwymiotować. Ludzie rzygający na ściany w domu to patologiczni degeneraci i tyle. A już trzeba być wyjątkowym menelem, żeby zostawić tak wszystko obrzygane, pójść spać, a potem sobie wyjść z domu i tego nie sprzątnąć. Ja bym kogoś takiego wywalił po drugim razie z domu na kopach.

Gość Lancia::
O fujj co za świnia. Każ mu dzisiaj wysprzątać na glanc całe mieszkanie. Jak Ty po nim sprzątałaś to niech on teraz odpokutuje.

Gość problem_gdy_go_nie_ma
bo macie duzy niepraktyczny dom zadnych lazienek na gorze ? masakra ! jak wraca stawiaj mu miske kolo wyra i zamykaj go w pokoju albo od razu niech spi na strychu gdyby to byl pierwszy raz - to trudno ale skoro trzeci - to nie umiesz wyciagac wnioskow !

gdyby nie zaspal swiniak to bym go zmusila zeby przed wyjsciem posprzatal!! ale zaspal bydlak! Tak zrobie wroci i bedzie wszystko szorowal ja nic nie tykam nie robie obiadu nie pozmywane jest syf wiec on sprzata! Ale juz dzwonilam i juz gadal ze go glowa boli a ja ze mnie to nie interesuje ze bedzie pucowal i cisza wiec mysle ze tego nie zrobi wkuuuurwwwia mnie to strasznie