Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna78

Rozterki związane z całowaniem krewnych

Polecane posty

Gość zuzanna78

Możecie się śmiać, ale tak sobie myślę, że całujemy czasami kogoś bo wypada np. na spotkaniach rodzinnych, a ta osoba może np. 1.Jak wspomniano tu w innym wątku: przemywać dwa razy dziennie twarz moczem 2. Może codziennie uprawiać seks francuski z małżonkiem 3. Może całować pupę swojego niemowlaka a my nieświadomie całujemy taką twarz dziękuję za uwagę jakoś mi z tym nieswojo ostatnio

Gość adfgafsasfadaf
Albo np niektórzy dają się lizać sowim pieską po buzi a one np wcześniej jadły kupę :(

Gość zuzanna78
sama osobiście w czasie powitania wskakuję w ślinkę ze swoim wujkiem :classic_cool:

Gość wwuujjeekk
tak zuzia ma rację lizemy sie jak para nastolatków choć dzieli nas duża różnica wieku

"Albo np niektórzy dają się lizać sowim pieską po buzi a one np wcześniej jadły kupę " Niektórzy jedzą kupę :classic_cool:

Gość adfgafsasfadaf
Perwersja Czyżbyś była aż tak perwersyjna że wiesz o czym piszesz? Bo ja takich osób chyba nie znam :P

Jesteś pewna, że nie znasz? Bo wiesz, o tym się nie opowiada u cioci na imieninach. :classic_cool:

Gość adfgafsasfadaf
Perwersja Właśnie dla tego napisałem że chyba nie znam,pewnym w 100% być nie można :P

Gość adfgafsasfadaf
Perwersja Na szczęście nie całuję się z ciotkami ;P

Gość adfgafsasfadaf
Perwersja To dobrze że ja się nie całuję w cale :P A i prawdopodobieństwo trafienia na kogoś kto je gówno jest bardzo małe bo jednak nie ma za dużo takich osób.

Gość zuzanna78
mam psa i mnie to nie brzydzi tak jak podejrzenie że ktoś lizał gdzieś swojego męża

Gość zuzanna78
ślina psa jest zdrowa akurat, bo ma działanie bakteriobójcze

Gość adfasdfasfsgsadafa
zuzanna78 ślina psa jest zdrowa akurat, bo ma działanie bakteriobójcze To że ślina psa jest zdrowa to istny truizm.A to że jest zdrowa nie oznacza że chcę się całować z kimś kto dawał się lizać psu :(

Gość zuzanna78
ale nie każdy daje się lizać psu i nie każdy ma psa a co z lizaniem innych rzeczy ?