Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmatrowina nie pann amloda

wesele na okol 60 -70 osob..jakie koszty?

Polecane posty

moj nieche wcale tej imprezy bo woli kase dac na mieszkanie...co robic ja chce slub i wesle

Gość kasieńka gie.
to w końcu pytasz o koszty,czy żalisz sie na faceta ???? Ja będe miała ok 80 gosci na weselu. Myślę że wszystko - absolutnie wszystko nie przekroczy 25 tyś.

Gość REMNIM
To gdzie wy mieszkacie ze tak drogo???

i w tym sukienka..garnitur...kwaity zaproszenia...wodka.... ciasta??? nieche pompy czy cos w tym stylu...do kosciola moge pieszo isc ale chce slubowac przd bogiem

Gość REMNIM
Kochana ja mialam cudowne wesele i slub za 8tys orkiestra kwiaty piekna suknia przyzwoity lokal 60 osob i wszyscy chwala a ja nie zaluje niczego wszystko pieknie Nie musisz brac tego co najdrozsze bo to co najdrozsze nie oznacza najlepsze

i wlasnie niechce ...chce skromnie ale zeby bylo milo

Gość Mariolcccccia
ja będę miała ok 70-80 gosci Warszawa 180 zł za talerzyk to już jest ok 14 000zł + noclegi dla częsci rodziny - nie wiem jeszcze ile to bedzie kosztowało + ślub - też nie wiem ile się daje ksiedzu? 500zł ? +samochód - ok 300 zł + kwiaty, dekoracje - liczę "na pałę" - 300 zł + oragnista i dj - za darmo :) :) + suknia - max 3000 zł + garnitur do 1000 zł + fotograf 3000zł coś pominęłam ?

Gość REMNIM
oczywiscie wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz Wiadomo że ceny sa rozne ale wcale nie trzeba wydawac ogromniej kwoty faceta tez masz bardzo madrego bo chce zapewnic mieszkanko rodzinie a wesele to tylko jedna noc chyba nie warto przekladac wesela nad mieszkanie :)

Gość REMNIM
Mariolcia a ty wybierasz wszystko z gornej polki czy to ceny we wawie standardowe?

Gość mariolccccia
Standard :O wiem, drogo?

Gość REMNIM
wydaje mi sie drogo ale zdaje sobie sprawe ze tam was wszystko jest drozsze Pytałam z ciekawości Ja np zaoszczedzila bym na sukni i gajerku i fotografie No chyba ze masz kasiurke i nie robi ci roznicy 5 tys w ta czy w ta :)