Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BREEE34

dostalam okres po 2 tygodniach co to znaczy

Polecane posty

Gość BREEE34

Witajcie zaniepokoilam sie bo dostalam dzis okres, ktory powinnam dostac ok 7 kwietnia. czyli wlasciwie po 2 tygodniach od poprzedniego. Jeszce tak nigdy nie mialam. 4 mce temu odstwilam tabletki yasminelle, bylam w styczniu u ginekologa i wszytko bylo ok. co moze byc przyczyną? mialam w tym wiekszy stres bo maz mial operacje 2 tyg temu, co prawda niegrozna ale i tak sie pzrejmuje, teraz gojeniem do tego mam stresujacy okres w pracy. czy to wiosna, odsatwienie tabletek, nerwy? czy cos groznego moze byc przeyczyną? martwie sie :(

Wszystko co wymieniłaś mogło mieć wpływ :) Myślę, że na razie nie masz się czym martwić, jeśli sytuacja się powtórzy przez 2-3 cykle zgłoś się do ginekolgoa. :)

Gość inkkkkkkkkka
raczej zaburzenia hormonalne po odstawielniu tabletek,ale wybierz sie do ginekologa.Kiedys po odstawieniu miałam cykl bardzo krótki,a potem straciełam okres na 3 miesiace i się pojawił potem i jest ok

Gość BREEE34
no tak, ale ja juz nie biore 4 miesiace i bylo ok, pierwszy raz mam takie cos, dlatego sie troche niepokoje. jeszcze co moge opisac, to to, że od czasu odsatwienia tabsow bolaly mnie lekko piersi, a dzis nie bolą...