Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapkach,jeżeli należą do

Podniecają mnie kobiece stopy w szpilkach i

Polecane posty

ślicznej właścicielki.

też mogą być

a ktoś tak jeszcze ma

Gość gość
Też tak mam jak widze stópki w szpilkach to mogłbym je lizac

Gość gość
Nie wiem którego faceta taki widok nie rusza.Piękne nogi :) buty na wysokim obcasie mnie doprowadzają do zawrotu głowy i nie tylko.

Gość XerXXXes
ja się spuściłem parę razy na damskie podeszwy... fajnie potem wyklepać kutasem jak się jej ruszają paluszki ;)

Gość gość
Ja i moja lubimy też,jak pełen ładunek ląduje jej na stopach czy nodze.Ścieka ta gęsta masa spermy na paluszki polakierowane,a jak ma ciemne pończochy świetnie to wygląda.Szpilki zachlapane :)

Gość AgamemnonX
powiem Ci Gościu to jest pięknEEE! moja ma super zgrabne nogi, boskieee zakłada czasem fiolet... takie stringi, co i tak ukazują różową c*puszkę... dżesis, uwielbiam te jej stópki, obwąc**ję i patrzę jak na jej łydki jak spada deszcz mojej spermy, a jej dziurka kwiczy - weź mnie, weź :)

Gość gość
Podobnie masz jak ja.Moja ma też wspaniałe nóżki,piękne łydki,palce u stóp.Paznokcie sam jej lakieruję bo lubię to robić.Dzisiaj rano wcierałem krem w jej stopy przed pracą.Chętnie mi pozwala to robić czy masować bo po prostu odpływa.Ubiera cienkie pończoszki i cudowne buty do tego to dopiero widok,sam wiesz.Kutas stoi przy takiej kobiecie 24 godz. na dobę :)

Gość RamzesX
Gościu, własnie, te cienkie pończoszki, mrauuu... jak idzie tak z gracją... nie mogę się pohamować, żeby jej nie włożyć łapy pod sukienkę ;) często specjalnie strącam je te szpile i wącham jej stopy... o wszyscy aniołowie, ale wspaniale pachną!

Gość gość
Nadajemy na tych samych falach :) Ramzes ! Superancko mieć taką kobietkę co ubiera się tak jak nam się podoba.Sama czuje się świetnie w szpilkach,pończoszkach.Często nie zakłada nic na tyłek bym mógł sobie dotykać,a od tych dotyków to już sama sperma wycieka.Lubię szybki numerek.Nie jest możliwe wytrzymać zbyt długo.Podoba mi się kiedy nosi pończochy ze szwem i ta cała reszta do tego.Choroba nie mogę zbyt wiele pisać bo mały mi wybije zęby :)

Gość RamzesX
Gościu, wytrzepałeś? no to lecimy dalej... moja czasem chodzi bez majt tylko w samych szpilach, wiesz tak tupie po tej podłodze... chce żeby ją nazywać ladacznicą, k***ą, dziwką... mnie nie może to przejść przez gardło... za to ściągam jej szpilki i ssię paluszki, wtedy staje mi kutasisko... i muszę jej wyklepać te jej sprośne stopy...

Gość gość
Wychodzi do pracy,a mnie zostawia ze sterczącym i z tymi myślami i jak tu nie opróżnić jajec :) Mam do tego pełno jej zdjęć i wystarcza parę minut by ... :) Też nie bardzo chcę używać tych słów,ale nieraz mówię bądź dla mnie dziwką itd. i ona to robi i to jak.Ja wstrzykuję do środka,ale często na coś by było inaczej.Robisz też ze swoją fotki ? My lubimy je wspólnie oglądać. Lubię stukot obcasów,szelest pończoch.Mam wszystkie doznania co lubię przy mojej kobiecie :) Jestem fetyszem wszystkiego co posiada :)

Gość shoejobstory polska
www shoejobstory com pl forum wielbicielki damskich butow ... shoejob, selfshoejb, opwoiadania filmy zdjecia. zapraszamy