Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsaeqfw31

Dziwne zachowanie mojej mamy

Polecane posty

Gość dsaeqfw31

mam 16 lat i ostatnio jak ogladalem tv z mama lezala ona na sofie a ja siedzialem obok niej i poczulem ze cos dotyka mojego penisa, mama masowała go swoimi stopami... co mam o tym mysleć???

Gość potrzebuje seksu co w tym
złego? :P

Gość ehhhhhe
nic nie myśl poddaj się biernie działaniu maminych stópek

Gość dsaeqfw31
to jakby chciala sex to by mi o tym chyba powiedziała

Gość dsaeqfw31
najgorsze że wtedy nie wytrzymalem z podniecenia i sie spusciłem

Gość a ile lat...
...ma twoja mama?

Gość dsaeqfw31
ma 45 lat

Gość w tym wieku...
...to normalne że kobieta potrzebuje sexu a ty musisz w tym wyreczyć ojca

Gość dsaeqfw31
to wyzej to podszyw

E , od tego nikt nie umarl z magazynu znikla guma dla tych trojga dzieci taty wyrok jasno swieci ! www.wornylon.com

Gość dsaeqfw31
dobra to wiem co moja mama ma na mysli ale co ja powinienem z tym zrobic?

Gość rumicio
ja ci zazdroszcze!

Gość wutw52
fajną masz mamę

Gość to nastepnym
razem sciagnij majtki to bedzie lepszy footjob zajebistą masz mamę!

Gość dsaeqfw31
ludzie help!!!!!! dostalem przed chwila propozycje od mamy zeby z nia dzisiaj spac! co mam zrobic?

Gość djfiesta21
to sie z nią prześpij! to wam dobrze zrobi

Gość dsaeqfw31
witam ponownie! dziś czuje sie bardzo świetnie po ostrym ruchanśku w nocy z mamą jest w tym lepsza niż moja dziewczyna!

Gość eloedsai
moja mama kazała mi dziś lizać jej stopy! było super

Gość mamauśka414
no może się pochwalicie kto dymał własną mamę, ja się przyznam robiłem już to 3 razy i było super :D

Gość elonr903
ja nigdy nie dymalem swojej mamy, ale jak nie ma ojca w domu to mama nigdy nie chce spac sama i wtedy ja spie z nia. przytulamy sie tylko, ja leze na plecach a moja mama z glowom na mojej klacie i z nogom na penisie :D ja mam 16lat, a ona 37.

Gość gość
Moja matka lubi chodzić po domu w samym fartuszku,bez bielizny.Kiedyś klepnąłem ją lekko przez pupę,o tak niechcący.Tak jej się to spodobało,że teraz sama podnosi fartuszek do góry domagając się często klapsów na dupę.Ręką już jej nie wystarcza,więc dostaje drewnianą klapką.Chodzi wtedy bardzo zadowolona i uśmiechnięta.Ja bardzo lubię lać ją po dupie.Liczę na coś więcej.Chciałbym kiedyś ją wyruchać.

Gość prawdziwy1993
ja w wieku 13 lat to jeszcze kompalem sie w wannie nago z moja mama,pozwalala siemydlic po calym ciele i chyba sprawialo jej to przyjemnosc, czasem probowala mi wsadzic jezyk do ust albo ogladac mojego penisa,twierdzac ze ciala nie ma sie co wstydzic. pewnego razu powiedziala zebym jej zaufal a ona znowuzaczela sie bawic moim malym az nagle delikatnie go pocalowala i wlozyla do buzi i zrobilai loda. pozniej mowila ze chciala zobaczyc czymam juz nasienie ,i to nic takiego. od tel pory spalismy czasami nago razem jak ojca a nie bylo.az doszlo do tego ze podczas choroby lezac w lozku mama przyszla mnie wysmarowac calego nagiego , usiadla mi okrakiem na brzuchu tyle ze nieiala majtek a byla tylko w reczniku. spytala sie tylko czypodoba mi sie jako kobieta i mam ochote pieszczoty z mamuska caly czas jedzdzac swoja owlosiona cipka po moim kroczu. powiedziala ze wszystko mi pokaze i tak bylo. pozniej nawet jak byl stary w domu to przy hodzila do mnie do lozka pod pretekstem ze niemoze spac bo on chrapie.robilismy to cala noc a z rana stwierdzala ze jestem chory i do szkoly nie pojde a ona bedzie sie mna opiekowac hehe, zdazaly sie tez takie przypadki ze ja czujac sie pewniej ( 15lat) wymuszal sex i czasem nawet sila. kiedys wieczorem po kapieli szykowala sie spac nie reagujac naoje prosby rzucilam ja na lozko zerwalem szlafrok ,nie krzyczala no wszyscy w domu , mimo ze nie chciala to ja bylem gora. od tej porynie pytalem sie o zgode, nawet w dupke ja posunolem bez pytaniA. nasz romansik trwal poki nie znalazlem kobiety i wszystko wrocilo do normy .