Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama szesnastki

Czy pozwolić 16latce prawie 17 kupić takie buty na wiosnę?

Polecane posty

Gość Śmiechu warte heehe
To wreszcie spytała ciebie się o opinie czy o zgodę??? bo to jest bardzo duza roznica Bo zapytalas sie "Czy pozwolic kupic .."

Gość mama szesnastki
to taki typ dziewczyny - czerwone paznokcie, spódnice, bluzki ze wstawkami koronkowymi. Moje przeciwienstwo bo ja ubieram sie bardziej mlodziezowo niz ona - jak nie musze elegancko to adidaski, dzinsy :p

Gość mama szesnastki
spytała czy czepiać się nie będę. Powiedziałam, ze przemyslec musze. Ale chyba z dwojga zlego lepsze to niz szpilki 12cm na srebrnym obcasie ktore gdzies tam walaja sie w pawlaczu

Gość ffttyyyy
jakby matka mi w wieku 17 lat zabronili kupic jakis butow a tym bardziej ze NIE są one strasznie dziwkarskie czy kurewskie to bym ich wysmiala doslownie O co ci chodzi?? fajnie zgrabne wyjsciowe buciki, lelgancjko sie prezentują, chciej zeby corka fajnie wygladała, a nie..chyba ze jestes zazdrosna :(

Gość :-) fajna
wiesz co ja na Twoim miejscu bym pozwoliła :-) idź z córką do sklepu i kup jej te buty zobaczysz jaka będzie heppi

but paskudny ,nawet ja jako 30-dziecha bym ich nie chciała ,niemniej jednak to Twoja córa ma się w tym czuć dobrze , to jej gust ,ja bym nie ingerowała w takie sprawy,ewentualnie bym powiedziała ze w mnie nie pasują na młoda dziewczyne ,ale skoro chce to ok .