Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyLady:)

Czy mężczyzna który proponuje kobiecie zamieszkanie razem, ma względem jej

Polecane posty

poważne plany???? Czy nie zawsze tak jest???

Gość Atrakcyjnabrunetka
mi już 4 razy proponowali

jesli przez tzw. "powazne plany" rozumiesz malzenstwo - to moim zdaniem nie zawsze;-) powiem wiecej wspolne mieszkanie odsuwa wizje malzenstwa, ale jednego mozesz byc pewna - raczej cie lubi;-)))

powiem wiecej wspolne mieszkanie odsuwa wizje malzenstwa", Ale nie w każdym przypadku tak jest...choć tak bywa jak Mówisz ROR, że odsuwa wizję małżeństwa. Ale dlaczego tak jest?

Oczywiscie , ze nie w kazdym porzypadku - moi znajomi mieszkali razem - byli ze soba 7 lat - mojej kolezance w ogole na malzenstwie nie zalezalo nigdy - i ktoregos dnia jej chlopak sie oswiadczyl tak po prostu - bardzo zachcialo mu sie slubu - dzis sa malzenstwem i dalej mieszkaja w tym samym miejscu;-) dlaczego tak sie dzieje? bo mieszkanie to najpowazniejsza decyzja bo zmienia sie rzeczywistosc - czesto mezczyzni (bo zakldam ze to oni sie oswiadczaja) zapominaja o tym, nie ma to dla nich znaczenia - bo wspolne mieszkanie jest w istocie jak malzenstwo (bez formalnosc i z latwa opcja wyjscia z niego). po prostu czesto o tym zapominaja/nie widza potrzeby aczkolwiek z drug str jesli dla faceta to wazne to oswiadczy sie i po 10 latach mieszkania. to kobiety czesciej maja z tym problem - bo mysla ze wspolne mieszkanie to preludium do malzenstwa - a czasem tak nie jest, i wtedy kobiety czuja sie rozczarowane dlatego warto rozwazyc ze nie dla kazdego mieszkanie=przymiarka do malzenstwa

Gość Tristan123
wspólne mieszkanie bez zobowiązań dla faceta = darmowy seks, o połowę niższe rachunki, pranko ,sprzątanko darmowe. A jak zajdziesz w ciążę lub pozna inną niunię może zawsze Ci za drzwi walizkę wystawić. I nie piszcie tu , że dziewczyna może to samo zrobić bo nie mogę się już dziś za dużo śmiac- przepona mi siądzie:-)

Gość Tristan123
p.s. Małżenstwo jest PRAWNĄ umową.

"Tristan123 wspólne mieszkanie bez zobowiązań dla faceta = darmowy seks, o połowę niższe rachunki, pranko ,sprzątanko darmowe" przypomne ze kobieta ma tez "darmowy" seks;-)) no chyba ze pochodzisz z tych konserwatywnych srodowisk kt uwazaja ze kobieta odbywajaca regularnie stosunki seksualne "poswieca sie";-)))))) co do prania i spratzania to niekoniecznie - ja np. wole jak robi to mezczyzna albo zwyczajnie outsourcing w postaci sprzataczki;-) mylisz mieszkanie z kochanka z mieszkaniem z kochanko-sprzataczka;-)) aczkolwiek ta druga opcja tez jest pewnie popularna;-0 "A jak zajdziesz w ciążę lub pozna inną niunię może zawsze Ci za drzwi walizkę wystawić" jest jeszcze aborcja, a walizki to wystawic moze wlasciciel mieszkania - tu plec nie odgrywa roli;-))) acha - w przypadku ciazy tu niuniek i tak musi placic alimenty przez najblizsze 25 lat;-) "I nie piszcie tu , że dziewczyna może to samo zrobić bo nie mogę się już dziś za dużo śmiac- przepona mi siądzie " oczywiscie ze nie moze;-))))))))))))))) to opcja tylko dla konserwatywnych facecikow;-) 23:34 [zgłoś do usunięcia] Tristan123