Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykonczony89

ile razy w tygodniu kochacie sie ze swoimi partnerami???

Polecane posty

Pomocy!!!! Ja z moją partnerkom kocham się codziennie i ona jednak uważa że to za mało co robic????a Wy ile razy w tygodniu sie kochacie?????Prosze o odpowiedzi a dodam jeszcze że za kazdym razem ma orgazmy a nawet po kilka.

Gość barbbba34
raz na tydzień

Gość adddda
3-4 razy w tygodniu

Gość jaks czyjas zonka
to jesteś leń i opierdalacz ,pewnie jeść tobie nie daje bo u mnie masz -kreche zamiast śniadania sex przed obiadem sex,po sex,kolacja kompiel wspulna i sex ,a w nocy to co ostygniesz sex,z 10x i rano dopiero śniadanko

Gość jaks czyjas zonka
gdzie ty wałkoniu mieszkasz,

Gość jaks czyjas zonka
sex to życie ,to milość to piekne uniesienie ,zachwyt i wspomnienia ,pieszczoty

nie znam nikogo kto by dziń i noc sie bzykał soryy to ty masz coś z glową chyba jak tak ciagle się bzykasz

za malo i chetnie bym sie zamienil jak pewnie wiekszosc forumowiczow wiec przestan sie mazac tylko korzystaj poki mozesz

ciesze sie jak 3 razy w tygodniu ale jak mnie moja testowala przez dwa tygodnie ile dam rade to 3 razy dziennie bylo ok. optymalnie byloby 2 razy na dzien tak z rana i wiczorem. :]

Gość Tulipanek2011
Tak , napewno ma po kilka, pewnie 5 za każdym zamachem, powiem Ci tak, pewnie udaje te orgazmy, bo jakby miała jeden porządny to by nie chciała zaraz znów się kochac, a tak jej mało nie do konca jest zaspokojona i chce jeszcze, wiem po sobie :D my się kochamy około 6 razy tygodniowo, ale nie widzimy się codziennie.

Gość Tulipanek2011
kto?

wtedy mialem. 27-28 teraz mam 34 ale w tym temacie nie wiele sie zmienilo wlasciwie nic

aha to ja niewiem ja mam 21 lat i gdy kocham sie codziennie to co jakis czas tylko uda mi sie z dwa razy w ciagu dnia to co ze mna cos nie tak?????

U nas możesz kochać się na okrągło: Witam Miłych Państwo! Zapraszam do tego oto, nowo powstałego KLUBU DLA KAŻDEGO! Tutaj będziemy rozmawiać, bawić się i pląsać do białego rana! Gry, zabawy, tańce!!!! To wszystko znajdziecie w KLUBIE! O, tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4784307 NIEDŁUGO WIELKIE OTWARCIE, PROSZĘ ŚPIESZYĆ SIĘ Z ZAPYTANIAMI O CZŁONKOSTWO!!!

po prostu niektorzy tak maje a inni inaczej ipojawiaja sie problemy. zawsze ktos jest niezadowolony. rzadko trafiaja sie pary z jednakowym temperamentem. przeciwnosci sie przyciagaja chyba dla podtrzymania gatunku :). a potem zdrady i rozwody .

Gość Nina94
3-4 razy

Gość KobietkaXYZ
Raz w tygodniu tylko,czasem nawet raz na dwa tygodnie,czyli okolo 3,4 razy ns miesiac!Tak moj maz tylko chce,ja chce czesciej!(34 lata mamy)

Ostatnimi czasy codziennie albo raz na dwa dni. Chciałabym częściej. 😴 Tak ze trzy razy dziennie by wystarczyło. :classic_cool: