Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykonczony89

ile razy w tygodniu kochacie sie ze swoimi partnerami???

Polecane posty

"ja mam 21 lat i gdy kocham sie codziennie to co jakis czas tylko uda mi sie z dwa razy w ciagu dnia to co ze mna cos nie tak?????" Uda się? Ochota to jedna kwestia, ale co do możliwości to chyba jedna erekcja dziennie u 21latka to trochę mało. 😴

Gość BOCH
wykończony89,to normalka codziennie,zacznij trenować na siłowni jak nie masz siły

Gość damianek234
ja nie mam stałej dziewczyny ale jak miałem to kilka razy dziennie jak była okazja zawsze byłem gotowy Wystarczyło że ona złapała mnie za penisa i już mi stał Było tak że nie było spermy podczas mojego orgazmu bo sie nie naprodukowała. Ona tez chciała kiedy była okazja i nie robiłem z tego problemu Nie wyobrażam sobie odmówić swojej dziewczynie seksu bo to ją by bardzo zdołowało i poczuła by się upokorzona

Magdoo26-dlaczego odkąd pojawiło się dziecko nie chce Ci się seksu? Co jest tego powodem? Nie miej pretensji do męża jak pójdzie na bok. :o

Wstyd się przyznać, ale my (ja 43 lata, moja Kobieta 37) kochamy się kilkanaście razy w tygodniu ;-)

Różnie z tym naszym seksem bywa, czasem 2-3 razy rano, po pracy i w nocy. Normalnie to prawie codziennie rano i wieczorem, chyba że siła wyższa lub jak wychodzę z kumplami na mecz i piwo, albo jakis koncert to przychodzę pijany (a wtedy seks nie ma zbytnio sensu), moja u kuzynki wtedy nocuje. Czasem budzę w nocy moja bo mam chcicę, a czasem ona mnie budzi, szybki numerek i dalej spanko.

Gość likelike
Wlasnioe wstyd to raz w tygodniu. My od 4 do 6 razy dziennie.. mamy 21 lat. :P

Gość jaks czyjas zonka
Ja też jestem nie młoda i nie nowicjuszka ok 40l mąż sie nieleni 2-3 x dziennie, i do innych starcza ile chcą a jak nie mogą to pużniej chowają sie ze wstydu.

i do innych starcza ile chcą a jak nie mogą to pużniej chowają sie ze wstydu. nie kumam tej wypowiedzi? rozwiń proszę

Gość studniarz
mam 64lata żona 60l i też 2-3 razy w tygodniu zliczymy gola dla relaksu ,a nie bijemy rekordów bo co wnuczki by robiły -wstyd

Gość jaks czyjas zonka
mam potrzeby i pomagają meżowi elektrycy listonosze organista,jestem dobrego serca -mam litość nad niedopieszczonymi.

Gość vampirealice33
być może Twoja dziewczyna jest nimfomanką dlatego ciągle jej się chce się kochać, a nimfomania to niestety choroba

litości czy nikt tu już nie potrafi na luzie o seksie pogadać, tylko marne podszywy. po co k lamiecie Wiesz nie wieże że dajesz dupy komu popadnie.

Gość bede sie wypowiadac na kafeter
taaa, wszyscy sie kochacie 5 razy dziennie, akurat, ja z normalna praca i obowiazkami jakis raz na 3 tygodnie, bo na wiecej nie mam sily i uwazam, ze to jest w porzadku

no to czyli podsumowując ona ma poprostu wieksze libido odemnie,a tak na marginesie to zastanawiam się czy to nie dla tegoz że kochamy sie codziennie odczasu do czasu dzien dwa przerwy ale to bardzo zadko może gdy bysmy troche ograniczili to byly by lepsze efekty jak myslicie????

Gość biedaczysko_to_ja
perwersja ma racje, penis ma być zawsze gotowy.

Gość biedaczysko_to_ja
bo kobiety kopulują mózgiem.

kobietOM :o Ale ja na Twoim miejscu zgłosiłabym się do lekarza jeśli w wieku 21 lat staje Ci tylko raz dziennie. Nie mówię tego złośliwie tylko całkiem poważnie. Nie mam tu na myśli ochoty, bo to co innego, tylko same fizjologiczne możliwości.

Gość kur****o master
Powiedz tatusiowi że ci nie staje to bedzie zadowolony,dziewcze nie dopieszczone poszuka drugiego posuwacza ,a tobie rogi zaczną rosnąć,a jesienią na rykowisko bo tylu bedziesz miał szfagrów.nie żartój ,musisz sprostać dziewczynie a jak nie nie licz na litość znajzie sobie innego nie koniecznie musi brać z tobą rozwód a to inne zagadnienie

Gość kur****o master
wykonczony89 nie strasze cie ale zmień obiekt ;nie podołasz a już masz zaległości nie do odrobienia,każda twoja odmowa rodzi wstret dziewczyny i ją dołóje

Kurcze, dobrze masz i jeszcze narzekasz? Dobrze Ci ktoś napisał - korzystaj póki możesz.

ej wy mnie chyba zle zrozumieliscie!to nie jest tak ze mi sie nie podoba albo ze juz niemam sily!!!tylko pytalem ile wy sie kochacie i jak czesto dajecie rade a ona nie jest moja żona jestesmy para ona jest o trzy lata mlodsza odemnie.

"aha to ja niewiem ja mam 21 lat i gdy kocham sie codziennie to co jakis czas tylko uda mi sie z dwa razy w ciagu dnia to co ze mna cos nie tak?????" Ja tylko czytam to co jest napisane. 😴 🖐️

ale nie w sesie ze niemem sily wykonczony tym ze chce chce i niemoge zawsze tak mialem ale tera jak mieszkam z nia to sie daje we znaki bardziej

Gość a ja niestety
z mezem po slubie 1- raz w tyg a nierwz i dluzsza przerwa:((( i co ja mam zrobic??