Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliia er

Ogladalam wlasnie Pretty Woman i chcialabym tez tak....

Polecane posty

Gość juliia er

a wczesniej 1,5 godziny seks w wielkim miescie. Tez bym tak chciala jak Julia spotjac ksiecia ,zakochac sie naprawde w iscie hollywodzkim stylu,zyc dlugo i szczesliwie o nic sie nie martwic...zakupy na rodeo drive i 5th avenue, 3 przyjaciolki ktore leca z drugiego konca usa by sie ze mna spotkac.

Gość Ronalldo.................
ale ona była coorwą

pamietaj ze bohaterka julii roberts byla najpierw prostytutka.... co do przyjaciolek - to ty sama kiedys polecialas do kotorejs z nich na np. na weekend? ja staram sie w miare czesto i lubie takie damskie weekendy - choc z serialem nie ma to nic wspolnego, moje znajome sa bardziej nieprzewidywalne niz te panienki;-)

Gość Tristan123
zdecyduj się czy chcesz być dziwką czy dziennikarką:-) Decyduj o swoim życiu a będzie jak chcesz- tylko nie karm się złudzeniami które serwują media bo to zwyczajne kłamstwa- zycie jest o wiele piękniejsze

zgadzan sie z tristanem niestety w polsce kobiety nie maja kolezanek - ich calym swiatem a czasem celem jest mezczyzna - a w dalszej kolejnosci dzieci ktorym czeto towarzysza problemy finansowe , niezadowolenie z pracy itp. - same sobie taki los niektorzy gotuja, to przykre;/

Gość juliia er
nie mam na mysli prostytucji ale nudzi mnie to szare nudne zycie. Przyjaciolki? Na pewno nie mam takich jak w serialu. Zaszalec nie ma z kim. Ksiecia na horyzoncie nie ma. Wszedzie nudziarze, powazni , ynteligenciki, prostacy. Brak mi wrazen :P

Gość lolekkkss
a teraz wlacz na polsat.... Hostel 2 :D

Gość Tristan123
autorko- to, co widzisz w innych jest odbiciem wewnętrznej Ciebie. Pomyśl o tym a znajdziesz odpowiedz na pytanie, dlaczego nie nadjeżdza książę na białym koniu/limuzynie( niepotrzebne skreślić) a w kolejce na wejście do super klubu nie czekają trzy wspaniale ubrane przyjaciółki o niezwykłym hobby.

to sie zdecyduj czy denerwuja cie "inteligenciki" czy prostacy?;-)))))) to poszukaj wrazen - ale do tego potrzeba odwagi;-)))

Gość dede1
wszyscy nudni , to i pewnie autorka też ..

Gość Tristan123
ROR -autorkę denerwuje ona sama- i co z tym fantem możnaby zrobić?;-) Jak daleko możesz biec Skoro nie wiesz, Ktoś Ty Jest? Jak osiągnąć możesz coś, Jeśli nie wiesz, Czy Masz Dość? A jak nie wiesz, Co Uczynić, Kiedy wybór cię nie minie, Wtedy wszystko, co uzyskasz, Wrzucić możesz do ogniska. Da najlepszy wynik to, Jeśli poznasz: Kto, Czy, Co.

Tristan - na to wyglada;) naprawde zycie oferuje tyle fajnych mozliwosci a ludzie z uporem maniaka laduja sie w kanaly kt predzej czy pozniej ich unieszczesliwiaja i jeszcze sa zdziwieni;/ i do wszystkich maja pretensje tylko nie do siebie a juz najbardziej do tych ktorym "sie udalo" np. zrealizowac wlasne marzenia