Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko123456789

Podrażnienia po półtora roku używania! Etiaxil/Perspirex

Polecane posty

Gość koko123456789

Nigdy nie miałam z tego powodu żadnych problemów. Jednak ostatnie dwa użycia, to dla mnie zaskakujący koszmar, a nie mogę dociec przyczyny! W końcu nic nie zmieniłam w swoim sposobie używania (wciąż podchodzę do na przykład suszenia pach suszarką z przymrużeniem oka, zrobiłam to tylko przy pierwszym użyciu półtora roku temu, a potem sobie darowałam. Okazało się, że nie mam bardzo wrażliwej skóry). Oczywiście podstawowych, ogólnych zasad typu przynajmniej 48h po goleniu lub pachy mają być umyte i suche przestrzegam. Jak myślicie, dlaczego więc ostatnie dwa użycia były dla mnie katorgą? Czy któraś też tak miała?

Gość koko123456789
up

Gość Aiqaaa
czy to dziala? nie poci sie az tyle?

Gość umpla lumpa
ja uzywam cos podobnego. Zauwazylam, ze jesli posmaruje tylko w tym dolku pachy, to nie piecze. Jesli zas troche plynu sie rozetrze powyzej, czy jesli opuszcze reke i mokry plyn sie odbije na reszcie skory, to pieczenie/bol jest nie do zniesienia. Musze bardzo uwazac, zeby nalozyc TYLKO w dolku pachy, nigdzie indziej. Ja swoj nakladam raz na tydzien, bo tak mam polecone.

Gość koko123456789
@Aiqaaa Tak, działa jak najbardziej, jestem bardzo zadowolona. Jednak mój tata próbował tego używać, ale coś mu nie pasowało, więc może nie na każdego działa. Chociaz wydaje mi się, że się zbyt szybko zraził, dał za mało, albo coś jeszcze innego :) @umpla lumpa Może rzeczywiście coś w tym jest, najbardziej podrażnione mam właśnie poza "dołkiem", może zbyt niedbale to rozsmarowałam... Dzięki za sugestię.

Gość andziabiskup
Ja tez używam od długiego czasu(4lata) etiaxil i jest rewelka!!!!!!!!!!!!nic innego tak nie działa Zastanawiam się nad perspirexem yen sam skład,producent ale cena lepsza i 25ml!!!!!co myślicie?????