Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Usuneli mi wiadomosci z poczty

Polecane posty

Gość Chawerfloki
Masz hakera na poczcie ,wiesz o tym?

Gość to moze byc blad jakis
ja tez tak mialam ale pozniej samo wrocilo do normy :)

Cześć. - Albo odebrałaś pocztę programem pocztowym i znikły ze skrzynki na serwerze. -Albo to chwilowa dysfunkcja ja tak czasem mam na poczcie o2 :) -Albo coś się stało z plikami na dysku i skrzynkę trzeba odzyskać np przebudowując skrzynkę odbiorczą.

Gość Chawerfloki
Dlaczego jetes taka krótkowzroczna i nie zamontujesz płatnego antywira? Codzxiennie pokazuje mi raporty kto się chce włamac.

Gość Chawerfloki
poczta o2 jest beznadziejna i zawczasu sie z niej ulotnij:D

poczta o2 mam 2 konta i to drugie jest oki a na tamtym mialam wazne rzeczy i zniknely:o meska rzecz👄

Gość Leviatyn
poproś znajomych niech napiszę ci dużo mail'i i znowu zapełnią skrzynkę :classic_cool:

To chwilowa dysfunkcja wszystko wróci do normy. Mówicie co chcecie mam dwie skrzynki na o2 jedną "biznesową" i wiadomości mam już kilka ładnych lat. Były momenty że nie mogłem się zalogować ale trwałość poczty super :).

Rzeczo to mowisz,ze wroci wszystko na poczte? Mozliwe jest ,ze na jednaj zniknely wiadomosci a na drugiej jest oki? Juz do nich napisalam

jeśli nie trzymasz na tym koncie listów od kochanka to możesz sobie zainstalować program pocztowy (thunderbird / windows mail / the bat) i ustawić IMAP.

To taka rada na przyszłość zawsze będziesz miała aktualną kopię skrzynki na dysku. Wracając do problemu jeśli korzystasz jednie przez WWW to jest duża szansa że to chwilowa awaria i wszystko wróci do normy najpóźniej do wtorku.

nie ,nie mialam tam lisow od kochanka a co czego ten program? i co sie stalo z moimi mailami?Oddadza?

Zainstaluje:)Dziekuje za pomoc:) Do wtorku to strasznie dlugo ale mam nadzieje,ze da sie to odzyskac

Zwykły program pocztowy ale gdy z niego korzystasz do odbierania / wysyłania z funkcją IMAP to masz aktualną kopię skrzynki na lokalnym komputerze (tym w domu.) A maile raczej same się nie skasowały tylko nie masz chwilowo do nich dostępu.